| viperra a întrebat:

Buna,puteti sssa imi dati nissste locuri de vizitat in Romania, la vreo 200-300 de km de timisssoara? locuri de explorat!

Răspuns Câştigător
| Sorin3d a răspuns:

Aproximativ 400 KM, hai in maramures! aici chiar gasesti locuri frumoase daca nu ai mai fost niciodata, iti dai seama ca pentru cei deaici nu sunt o noutate si daca tot alegi sa vi aici hai ca iti zic si locatiile ( Cimitiru Vesel de la Sapanta, Manastirea Sapanta, Memorialul Durerii Sighet, Muzeul Satului din Sighet e super, poti sa te relaxezi la baile sarate din Ocna Sugatag, nu e scumpa nici cazarea nici serviciile, Lacul Albastru din Baia Sprie, manastirea Barsana, lacul Mogosa, acuma depinde si de ce fonduri ai si ce mai vrei sa faci.

3 răspunsuri:
| gyovany95 a răspuns:

Rezervația Naturală „Grădina Zmeilor" jud. Sălaj la pachet cu Grădina Botanică din Jibou! Sunt impresionante!

| JustOneDay a răspuns:

Iti spun un loc minunat, am fost acolo acum o saptamana; e vorba de Clisura Dunarii si Cazanele ei.E la vreo 200 km de Timisoara, daca nu ma insel. Daca te vei caza in satul Eselnita, vei avea parte de o priveliste minunata, poti vedea Chipul Lui Decebal sculptat in stanci, te poti plimba cu vaporasul, vei vedea Cazanele Mici si Mari ale Dunarii, vei vizita grote, pesteri, poti pescui, minunat!

| viperra explică (pentru JustOneDay):

Am fost si eu acum o saptamana! happy