|

Buna seara! Am o nelamurire in legatura cu tabletele... Cum te conectezi la internet cu o tableta? Am inteles ca au Wireless si te poti conecta prin Wireless, dar atunci cand nu exista o retea Wireless cum procedezi? Am inteles de la cineva ca te poti conecta prin modem sau un "sim special" pentru tableta. Despre ce "sim special" este vorba? Astazi am fost intr-un showroom si am vazut o tableta ieftina ( Allview ) si chiar n-am observat niciun slot pentru modem. Intentionez sa-mi cumpar o tableta, dar va rog sa-mi explicati cum conectezi o tableta la internet. Si inca o intrebare... Cunosc pe cineva care se conecteaza la internet prin WiFi lui direct de-acasa. Cum pot avea propriul WiFi? Ce trebuie sa fac? Va rog sa ma scuzati. Sunt cam multe intrebari, dar sunt chiar nelamurita. Mi-a explicat tanarul de la showroom, dar n-am inteles nimic.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Sim ul ala special nu e chiar atat de special, e un sim ca oricare altul de la un telefon normal insa nu toate tabletele ofera acesta optiune, cele ieftine nu prea.

Ca sa ai propria retea wireless trebuie sa iti cumperi un router wireless care sa iti ofere acesta optiune.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unele tablete se pot conecta la internet prin intermediul rețelei de date oferite de un operator GSM (3G sau 4G).
Unele au slot pentru SIM, altele se pot conecta (cu un cablu special USB - OTG) la un stick (modem 3 G sau 4G care se poate lua de la orice prăvălie GSM). Din păcate, nu toate aceste dispozitive sunt compatibile cu oricare dintre tabletele disponibile. În plus, mai sunt și unele tablete care NU se pot nicicum conecta în acest fel (Galaxy tab3 7" T210 de la Samsung e doar un exemplu).
http://en.wikipedia.org/wiki/USB_On-The-Go

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce te intereseaza pe tine e o tableta cu 3G (o tableta in care poti baga un Sim).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! in primul rand
cumpara un wearless conecteaza-l la pc sau laptop apoi intri in setari la tableta apoi la wifi cauti reteaua ta apoi te conectezi si ai net cat vrei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FlaviusAPM):

Ce spanac e ala un wearless?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru suntserios):

E un modem pentru calculator...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează