|

Buna seara,

As vrea niste informatii cu privire la un zbor.

Pe 29 iunie(marti) am si eu un zbor cu firma GermanWings, suntem 2 persoane (adulte). Vrem sa mergem in Koln, Germania. Bun!

Biletele le-am luat, am platit 200 euro.

Am cerut bilet fara bagaj, bagajul l-am trimis la rudele de-acolo printr-o companie, noi acum avem numai bagajele de mana. (8kgx2)

Daca biletul este fara bagaj, ce include la pretul dat de noi? Include taxele de aeroport? Include vreo gustare anume? si daca nu, cat ar costa?

In privinta locurilor, bineinteles, am o intrebare! Biletele ni le da atunci, asa am inteles de la aceea domnisoara de la ''tickets''. Eu as vrea la geam, ar celalalt adult de langa mine la mijloc pe acelasi rand de scaune. Am inteles ca sunt cate 3 scaune, pe primul sa stea cine sta, pe al doilea adultul1 si pe al treilea(la geam) adultul2(eu), trebuie sa platim pentru a ni se dea aceste locuri? Nu inteleg daca avem pachet Basic, sau mediu, ori Flex. Nu cunosc! Nu am mers niciodata cu avionul nici unul dintre noi. Si acele doamne stewardesele (sau cum se scrie) iti explica cate ceva daca esti pentru prima oara? Lamuriti-ma complet daca se poate. (numai din experiente), nu vreau povesti. De la intrarea in aeroport si pana la asezarea pe locurile noaste.

Biletele sunt pe 29 iunie(marti) ora 10:30, Baneasa (BBU), Koln Cabbage (CGN), GermanWings. Doar dus!

Multumesc din suflet.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat