| andrenein a întrebat:

Buna seara.Peste o saptamana si jumatate urmeaza sa plec in Danemarca pentru aprox 1 saptamana.Ideea este ca am doar bagajul de mana acela micut de dimensiuni 45x20x25. Aici apare intrebarea mea, reusesc sa inghesui suficiente haine in geanta pentru o saptamana?

Răspuns Câştigător
| Sbarcea_Pavel_1998 a răspuns:

Buna, sigur ca vei reusi! Pentru zbor trebuie sa te imbraci cu o bluza sau camasa, cu un pullover, cu pantaloni, o geaca mai groasa (verifici inainte cu o zi de plecare starea vremii ca sa stii ce geaca sa iei pe tine) si cu ghete sau cizmulite. Pentru o saptamana nu ai nevoie de multe schimburi. Acum depinde si de activitatile pe care le ai. Insa daca te duci pentru a vizita iti mai trebuie o pereche de pantaloni, 2 sau 3 perechi de sosete, 2 sau 3 chilotei (chiar daca vei locui la prieteni sau la hotel seara poti spala o pereche de sosete si un chilot), 2 tricouri, 2 bluze cu maneca lunga, un pullover, o pereche de pantofi sport sau de ghete, o pijama, papuci, periuta de dinti si pasta (daca nu vrei sa le cumperi de acolo). Daca te duci ca si turist nu stai sa te schimbi de 2 sau de 3 ori pe zi si nimeni nu va baga de seama ca azi esti imbracat ca si ieri. Drum bun!

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Folosește un sac de depozitare a hainelor, din cele ce se videază cu ajutorul aspiratorului. La întoarcere, poți ruga o cameristă să te ajute cu vidarea sacului cu aspiratorul din dotare.

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Cu siguranță vei reuși, pentru că tu ar trebui să îți iei tot necesarul pentru o săptămână. Caută online videoclipuri cum poți împacheta hainele astfel încât să le poți poziționa în bagajul de mana, si să mai rămână spațiu și pentru alte bunuri de care tu ai nevoie.Iți doresc drum bun!

| Geo444 a răspuns:

Depinde de grosimea hainelor