|

Buna seara TPU! Cine imi da si mie un site cu mancarurile traditionale din Brazilia. Daca se poate si niste traditi si obiceiuri(in afara de Craciun). Funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Despre mancarurile braziliene:
http://www.apropo.ro/news/util/bucataria-braziliana-2083152

Obiceiuri despre nunta vei gasi aici:
http://www.mirificstudio.com/nunta-in-brazilia/

iar despre sarbatoarea de Rusalii aici:
http://godessdiana88sex1.blogspot.ro/......ii-si.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.apropo.ro/news/util/bucataria-braziliana-2083152 Poftă bună!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Micul dejun este o masa simpla si rapida in Brazilia; de obicei, se mananca paine si gem, combinate cu lapte sau cafea, uneori branza si sunca. Nelipsite dimineata sunt fructele proaspete, papaya, avocado sau crema de fructe.
Chiar daca pranzul sau cina se servesc acasa sau la restaurant, pentru brazilieni aceste doua mese sunt foarte importante: ele reprezinta un moment prielnic pentru a petrece timp cu cei dragi. Mesele nu se servesc in graba, si brazilienii nu mananca niciodata in timp ce lucreaza la computer sau in timp ce citesc.
La pranz, brazilienii prefera sa ia masa in restaurante foarte frumoase cu preturi acceptabile, unde pot gasi meniuri "ca la mama acasa" si le pot servi direct din locuri special amenajate.
Cina se serveste mult mai tarziu decat in SUA, de exemplu; in orasele mari, este ceva obisnuit sa vezi copii in restaurante, pentru ca acestia isi insotesc parintii si seara tarziu. Dar exista si o categorie de brazilieni care prefera sa manance mai putin seara, cacao cu lapte, paine, branza si alte mancaruri reci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează