|

Buna,sunt clasa a 10-a (invat in R.M.), vreau sa termin a 12-a si sa plec in canada.Doream sa intreb,cine stie cam in cit timp pot sa obtin viza de plecare, luind in consideratie ca vreau sa depun documentele la 18 ani si sa plec cind termin liceul (la 19).Si cam cum sunt acolo preturile (chiria,mincarea, hainele).Dau funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ohoo... happy Iti urez succes! Pai, viza! mai intai, te duci la interviu, si afli daca primesti sau nu viza... happy daca nu primesti nu mai poti aplica timp de 2, 3, 4 ani, totul depinde de tine big grin. Apoi, preturile. Bineinteles, acolo sunt ceva mai mari ca la noi laughing))) cam atat. Eu stiu astea de la un unchi de-al meu, care a plecat cu un sfert din tot neamul meu in Canada si e plecat de 8 ani laughing)) daca ai intrebari, spune-mi!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Vrei sa pleci pentru ce? Studii sau angajare? Ai mai multe sanse sa te angajezi in UE sau Asia, costul studiilor e mai mic in UE si Asia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Vreau sa lucrez un an, sa string careva bani, apoi sa aplic la universitatea de medicina (dermatologie)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Escov_Nicoleta_1997):

Canada mi se pare o alegere proasta, atat din punct de vedere al locurilor de munca cat si al taxelor scolare, daca nu ma insel mai mari decat cele din SUA. Poti cautablogul filosofie pe bordura care prezinta realitatile din Canada, te ajuta sa-ti conturezi mai bine imaginea despre Canada. O alternativa la America de Nord si Europa ar fi Asia, aici e viitorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Păi nu vreau să aplic imediat ce ajung la acolo, vreau sa lucrez un an pentru a ma putea întreţine, învaţ engleza, voi învaţa franceza, şi pe lîngă aceste limbi cunosc spaniola şi rusa.Canada şi America sunt o alegere bună, cred eu, anume datorită faptului că ei au grijă de cei sositi, şi dacă cunoşti franceza şi engleza e mai uşor să te angajezi la un loc de muncă. Problema e în documentaţie, eu nu stiu dacă pot să aplic acum, intrucit am 17, dar am să aplic vara viitoare la 18, şi nu am idee cît timp, după trecerea interviului va trebui să aştept, intrucit vreau sa plec acolo.Şi nu am idee dacă se ofera burse, eu învăţ destul de bine, şi ma gindesc şi la posibilitatea de a primi o bursă

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează