|

Buna TPU! Am o intrebare pentru cei din Brasov! Unde este situat cu aprx cartierul Bartholomeu? Pe langa Stadionul tineret cumva? Cu ce pot ajunge de acolo pe strada Nicolae Balcescu la ora 21, in afara de taxi. Merci!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cartierul este langa gara Bartolomeu. Ca sa ajungi pe N.Balcescu,indiferent la ce ora, din cauza ca este strada cu sens unic de la Poarta Schei (maternitate), se ajunge greu.De la Bartolomeu poti veni pana la Livada Postei cu orice masina care circula de acolo si apoi sa iei un taxi care sa faca drumul de acolo pe str.Muresenilor si sa se intoarca pe N.Balcescu la vale. Sau poti veni cu 5 din Bartolomeu pana la teatrul Dramatic si apoi s-o iei inapoi spre strada pe jos! Strada are 2 statii de masina. Ar fi de mers cam 10 minute pe jos de la Universal (teatrul Dramatic) si pana la capatul opus ai strazii (Poarta Schei).

1 răspuns:
| a răspuns:

Din Bartolomeu, poti sa mergi cu 5-ul( daca mergi cu asta, sa cobori pe str. Lunga, e statia la capatul strazii, exact la intersestie si mergi 5 min pe jos si ajungi in Livada Postei), sau cu un autobuz care merge in Livada. Din Livada, poti sa iei 50, 50 barat, 51, care merg pe Muresenilor si dupa coboara pe Nicolae balcescu. Depinde unde vrei sa cobori, e o statie la Saguna, care e cativa metri mai sus de Poarta Scheii, si dupa mai e o statie putin mai jos, mai jos de Pizza Iulia, langa magazinul Inspir. Si inca o statie, care e langa teatrul dramatic. Sper sa iti fie de folos!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează