|

Buna TPU...Am si eu o intrebare pentru cei care si-au cumparat bilete online de la compania Wizz Air! de fapt 1 intrebare si o nelamurile! Am rezervat un bilet dus-intors

Prima data imi cere sa fac Check-in pentru dus s-a facut.dau pentru intors introduc datele mele si dau check-in dar nu se face de ce? la Tur s-a facut la Retur nu!

Si intrebarea mea cea mare Ce bilet trebuie sa tiparesc? Ca am tot cautat de 1 ora...Cica trebuie sa fie un bilet cu 2 coduri de bare! Help me pls!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! check-in pentru retur nu ai cum sa faci ca nu ai facut returul..2.trebuie sa tiparesti biletul care iti vine pe mail..este cu un cod de bare cu care te prezinti la aeroport.

| explică (pentru Tau_Rebelul_1990):

Help me again,...Ce mi-a venit prin mail nu contine nici un cod de bare! Am citit ca trebuie sa tiparesc ambele bilete si acele contin cate 2 coduri de bare fiecare! O zi buna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| explică:

Nu am fost atent, ma scuza-ti pentru neatentie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai prin mail trebuie sa iti vina niste fise care contine numele tau si asa mai departe..vezi sa nu fie atasat ceva.dar eu cand am cumparat de la ei asa mi-a trimis...un tichet in care era seria biletului si asa mai departe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează