| ClaudiuDovletiu a întrebat:

Bună, TPU! Am și eu o întrebare referitoare la aeroportul Otopeni, anume dacă ieșirea din aeroport este comună cu intrarea. Gen când mă întorc în țarã, o să ies spre parcarea aceea tot pe unde am intrat când am plecat? Sau se intrã gen prin fațã și se iese prin spatele aeroportului? Vã rog, dau fundă!

Răspuns Câştigător
| cornimbarbu a răspuns:

La Otopeni sunt separate zonele de plecare sau sosire. Sosirile sunt undeva in partea dreapta cum stai cu fata la aeroport (privind dinspre DN1).
Dar nu trebuie sa iti faci griji, sunt suficiente indicatoare incat sa nu ai probleme.

| ClaudiuDovletiu explică (pentru cornimbarbu):

Îți mulțumesc enorm! Mai dă-mi, re rog frumos, câteva detalii aici. Ideea e că trebuie să ajung acolo la Otopeni în față mă găsesc cu cineva, e o întâlnire importantă. Am văzut că sunt acele 3 copertine, acele 3 uși. Deci dacă stau cu fața spre aeroportul propriu zis, cum ar veni cu spatele spre acea parcare, ar însemna cã sosirile sunt la copertina/ușa din dreapta mea (stând cu spatele la parcare, deci cu fața spre aeroport). Așa este?

| cornimbarbu a răspuns (pentru ClaudiuDovletiu):

Sper ca nu raspund prea tarziu.
Poti sa uiti de parcarea de la plecari. Sosirile si plecarile sunt doua cladiri separate. Pentru sosiri ai o alta parcare supraetajata. Daca vii cu masina in aeroport o sa vezi indicatoarele care te indruma exact spre zona care te intereseaza.

2 răspunsuri: