| anonima1993 a întrebat:

Buna TPU:* as vrea sa rezerv o camera undeva la mare pentru iunie...dar nu stiu daca se rezerva din timp sau cum..si dac da. aveti si niste idei? pe unde a-ti fost? unde a-ti auzit ca e frumos(pensiuni, hoteluri) nu conteaza sa fie pentru doihappy multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Danzell a răspuns:

In tara?
poti face rezervare in 3 moduri

prin sistemele globale de rezervare aka GDS-uri, sau mai simplu site-uri de pe care poti face rezervare, fie GDS-uri fie pe site-ul hotelului daca are implementat un sistem de rezervari online.
printr-o agentie de turism
sau direct. prin telefon sau mail.

avantaje GDS/site-uri de rezervari hoteliere
preturi mai mici, poti face totul direct de acasa de pe calculator.
dezavantaje: necesita sa ai un card/cont bancar, pentru a face rezervarea.

prin agentie. aceeasi marie numai ca e mai putina bataie de cap pentru tine. poti vira banii atat prin cont cat si cash. in functie de cum stabilesti cu agentul de turism.
pretul este la fel de avantajos ca prin GDS-uri/online

rezervare directa. afli mult mai repede disponibilitatea camerelor, si pretul, dar dezavantajul este ca vei plati la pret de receptie. adica mai mult decat prin agentie sau online.

cea mai buna varianta dupa mine este la o agentie de turism (recunoscuta sau acreditata)
Le trimiti un mail sau le dai un telefon in care ii intrebi de ofertele hotelere de la mare pentru luna iunie. restul merge de la sine. e simplu.

| anonima1993 explică (pentru Danzell):

Multumesc mult:* da in tara.sti cumva si niste hoteluri unde as putea merge(mamaia.costinesti,euforie-nord/sud) preturi acceptabile happy?

| Danzell a răspuns (pentru anonima1993):

Pai zi-mi cat ai vrea sa cheltui pe cazare. cand am mers la noi la mare am mers din casa in casa. evident ca asta e la negru.
la mamaia e prea scump dupa mine.
daca te duci sa te distrezi eu zic ca la Costinesti e ok. daca te duci sa te relaxezi cred ca eforie nord e mai ok.

uite aici ofertele pe 2014
http://www.litoralulromanesc.ro/

ca hoteluri nu prea stiu ce sa iti recomand pentru ca nu stiu ce anume vrei :)) eu cand plec la mare nu ma duc sa stau in camera asa ca nu prea am pretentii. depinde si cat vrei sa cheltui.

eu de ex in Costinesti am fost la hotel Stefania. mi s-a parut ok. sau la hotel Cocor din neptun-olimp

| anonima1993 explică (pentru Danzell):

Pai da asa sunt si eu. nu prea o sa stam in camere deast vrem ceva asa doar s vem unde s dormim bines a fie ceva conditii multumesc mult:*

3 răspunsuri: