| justme9 a întrebat:

astazi mi-am achizitionat un bilet de avion, pe bilet si check-in am observat ca era bifat bagaj de mana mic, cu toate ca am citit ca am voie maxim 10 kilograme si sunt doua categorii de bagaje e care le poti lua in cabina. Daca nu respect acea conditie sa ii spun asa, este posibil sa fiu taxata in plus? Mentionez ca biletul este de la compania wizz-air.Mltumesc anticipat si binenteles funda!

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La wizz air ai gratis un singur bagaj mic de mana de dimenziunile maxim ale unui rucsac, in rest platesti orice in plus, si daca platesti in aeroport platesti mult

| mihai69 a răspuns:

Wizz Air vă oferă două opțiuni pentru bagajele de mână dar are o politică strictă de „un singur bagaj pentru un pasager". Diferența dintre opțiuni constă în dimensiune.

1.Geantă de mână mică:
Dacă bagajul dvs. de mână măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa dvs.

2.Bagaj de mână mare:
Dacă bagajul dvs. de mână este mai mare decât dimensiunile unui bagaj mic de mână dar nu depășește 56x45x25cm, puteți să îl luați la bordul aeronavei în schimbul unei taxe. Trebuie să aibă loc în compartimentul de deasupra capului. Trebuie să puteți să-l puneți în compartimentul de deasupra capului fără ajutor.
====
https://wizzair.com/ro-RO/useful_information/baggage
====
Tot la adresa asta poți afla cum să plătești diferența dacă vrei un bagaj mai mare, sau să mai iei unul la cală.