|

Buna TPU!

care tara credeti ca se afla intr-o stare buna fiinanciar? si care are oamenii mai ok? Turcia sau Romania noastra cea iubita de care nu stiu cum sa mai scap din ea? :/ dau funda cuiva care cunoaste bine Turcia!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poate daca iti amintesti RFG si RDG te-ar ajuta. Cei din RDG plecau in RFG adica in vest. Unde merg acum romanii? In vest adica Germania Franta Anglia etc. Dupa mine nici Turcia pentru ca nu sunt oameni foarte buni si e extrem de cald. Daca vrei doar pe vacanta sa mergi iti recomand Turcia. Daca vrei sa te muti iti recomand Germania sau Anglia. Poate si Franta. Turcia nu o duce super bine financiar poate doar Istanbul-ul. Pe cand Anglia si Germania 2 tari civilizate nu ca Romania in care sti maine mori sau traiesti au un trai bun nu ca noi. Nici nu stiu de ce multi raman in Romania cand termini liceul cel mai bine te cari din tara asta de nimic.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu vad de ce in Turcia ar fi mai bine. Salariu minim e cu cativa zeci de euro mai mare, nu fac parte din UE iar jumtate de tara e la granite cu tari in care se duc Razboaie urate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sa pleci din cauze financiare, pleaca intr-o tara nordica. Sa alegi intre Turcia si Romania e ca si cum ai alege intre mere si pere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Turcia sigur, Romania se duce de rapa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Răspund și eu după un an laughing
Tatăl meu este turc, deci îți imaginezi că merg în Turcia de vreo 2-3 ori pe an big grin
Față de România, e mult mai presus
Și cum a zis @suntserios nu este deloc adevărat laughing
În Turcia, în momentul de față nu există niciun război ca în Irak etc...
Se trăiește extraordinar
Oamenii sunt ok, nu sunt bârfitori ca cei de aici
Și nu e cum îți închipui: femeile trebuie să se închidă
Se închid doar cele ce vor, nimeni nu le obligă
În concluzie, sper că m-ai înțeleswinking Eu m-aș muta imediat în Turcia, dacă ar fi după mine, dar deja sunt în cls a VII-a și am prietenii aici. mi-e greu de-acum să mă mut acolo
Sper că te-a ajutatcu ceva răspunsul meuwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează