| SilviaX a întrebat:

Cine poate sa imi spuna cum se comporta oamenii in Coreea?

5 răspunsuri:
| bogdan133 a răspuns:

Depinde care Coreea, deoarece cea de Nord este inca ''comunista'' iar oamenii sunt mult mai inchisi, in timp ce cei din Sud sunt mult mai deschisi si mult mai sociabili, au traditii speciale dar cred ca nu pot fi mai rai ca cei din Romaniawinking

| ReusxD a răspuns:

Oamenii in Coreea sunt mai proşti ca noi.Nu îţi dau seama ce fac, nu ai auzit că vroiau să deie rachete in SUA?
Pentru mai multe detalii, caută pe net.
Ei nu îşi dau seama că mor, că supraveţuiesc, ei vor să vad cine-i bossu.

Baftă!

| MeForeverAlone a răspuns:

Bună Silvia. Sunt curioasă de un lucru? Nu te-ai uitat la seriale coreene? Adică am văzut că ți-ai pus ca poză d eprofil actrița Park Shin Hee de la The Heirs. Și, părerea mea, în seriale se explică destul de bine cum se comportă oamenii din Coreea happy
Oamenii din Coreea au cam aceleași purtări ca cei din România, aș putea spune.
La școală unii copii învață, alții se iau la bătaie iar alții își caută iubite/iubiți. Cuplurile se țin de mână, se plimbă prin parc, se sărută, merg la cumpărături împreună etc. etc.
Oamenii politici sunt toți corupți și fac numai rele ca să obțină cât mai mulți bani.
Relația mamă-copil e bună sau rea în funcție de familie.
Nu știu ce e atât de diferit, doar că Coreea este mai tezvoltată în privința filmelor și serialelor și își păstrează foarte multe din obiceiuri.
La noi obiceiurile se mai păstrează doar pe la țară. happy

| adrew a răspuns:

Maninca ciini

| MissGrumphy a răspuns:

Salut!

pot sa iti spun ca populatia coreena nu fluiera. De fapt, majoritatea populatiei nu poate sa fluiere. In aceasta tara fluieratul este considerat tabu. Tot ei nu folosesc cutite. Ei taie carnea, taieteii si orice altceva cu foarfeca. Nu este un lucru neobisnuit sa vezi intr-un restaurant o chelnerita aplecandu-se peste mancarea ta cu o foarfeca.