| Alex_Buna_1998 a întrebat:

Buna TPU! Doresc sa merg cu clasa intr-o excursie(in tara), iar diriginta ne-a rugat sa ne interesam de locuri pentru o excursie reusita. Imi puteti da cateva locatii unde ati fost si v-a placut sau ati auzit ca a fost super? Prefer locuri cu activitati(gen catarari, tiroliana etc.), dar orice idee e bine venitahappy! Astept sugestii!happy

6 răspunsuri:
| MDLNA a răspuns:

Brasov este intr-adevar un loc frumos de vizitat, castelul Bran, Peles, de asemenea si Poiana Brasov este un loc frumos pentru vizite.
Discutam cu DOAMNA diriginta zilele astea si ne gandim sa facem o excursie la Moeşu. Se zice ca e frumos si merita stat mai mult de 2 zile,da-i un google si intereseaza-te;
Destinatii unde ati putea ajunge SI sa aveti parte de activitati nu stiu, daca ne dadeai mai multe detalii, cum ar fi : cate zile stati, ca doar asta e cel mai important, daca stati 3-4 zile poate nu puteti merge foarte departe din cauza banilor pentru transport+ cazare si tot asa.
Mai bine faceti voi o excursie de 2 zile undeva unde nimeni din clasa nu a mai fost - nu stiu, zic si eu happy succes!

| 123456789qwertuiop a răspuns (pentru MDLNA):

Da Brasov eu locueisc acolo sunt multe de vazut

| IngerAlb a răspuns:

Pai puteti sa va duceti la Brasov.Este foarte frumos acolo, peisaje superbe si foarte multe obiective de vizitat. Puteti merge la castelul Bran.Este si castelul Groazei la intrare la castelul Bran: eu zic ca e distractiv, pentru cei neinfricati. De asemenea, daca mergeti in Brasov asigurati-va ca mergeti in parcul Aventura..Foarte fain acolo.Biserica Neagra, prima scoala romaneasca. Ati mai putea merge la "Paradisul acvatic". Este si in interior piscina.
De asemenea, mai puteti merge la Gura Humorului, si acolo este un loc superb.
Sau in Iasi la tabara Muncel din Muncelul de Sus: teren de sport, mancare buna..foarte distractiv.Am fost acum 3 ani acolo si e foarte tare, am gasit un butoi pe acolo si am facut concurs de obstacole.E foarte fain.
Eu iti zic distractie placuta si sper ca te-am ajutat.winking :*

| Adinuush a răspuns:

Bună! Uite îţi dau eu 2 idei :d unde am fost şi eu cu cls. La castelul Bran, e ff. frumos mai ales de hallowen, sau la salină la turda e super. :d dau la o cascadă. happy! Baftă!

Răspuns utilizator avertizat
| clauditsa2000 a răspuns:

Pai poti folosi tabara in care am fost eu am 11 ani si am mai fost cu o colega de-a mea si am stat 6-7 zile :d aceasta tabara se afla in Iasi imi pare rau ca nu stiu cum se numeste dar poti cauta pe google " tabere din Iasi " cam ceva de genu' asta si app... uite id-ul meuwinking claudialove126