|

Buna TPU! In iulie ma duc in tabara de engleza la bran.Se numeste Valtoarea. a mai fost cineva? Vreau sa imi descrieti cum a fost si ce ati facut.Multumesc anticipat. Vot la toata lumea si la cel mai detaliat FUNDA!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este super tare! am fost eu anul trecut si am numai cuvinte de lauda pentru tabara asta! profesorii sunt din marea britanie(deci adica itiplace accentul britanic o sa fi in rai)laughing, conditiile de cazare sunt super...camere spatioase cu baie individuala, se face curat zilnic de menajere nu de voi=]], intr-o zi o sa mergeti la aqua land brasov, se merge si la castelu bran, cinema 5d b-), in fiecare zi se organizeaza workshopuri( paintball, tras cu sagetile, jocuri gen hidden object & stuff), mai este si o piscina cu jacuzzi acoperite cu apa buna si curatate zilnic
e superthumbs up

| explică (pentru aolicaaaaa):

Mersi dar am fost dejabig hug si ma voi duce si anul acestakiss

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Denișaaabaahhșoh):

Poate ne intalnim smug

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna! Eu personal nu am fost, dar prietena mea da si mia povestiti ca este un loc gradut mai retras de aglomeratia din orase. In apropiere se afla si o padure cu animalele caracteristice(nu cu ursi, lupi sau alte din astea). Ca si tabara este bine amenajata si destul de moderna. Are si un loc special amenajat pentru focurile de tabara. Camerele sunt vopsite in alb sau roz pal cu 1-2-3 paturi (paturile seamana cu cele de spital, dar am auzit ca sunt comode). Podeaua este din gresie albastra la asorte cu ferestrele(cu geam termopan). Afara este mereu un aer curat cea ce da impresiat ca te afli la munte.(adica in varf ca tabara este aproape de un deal mai marisor). Personalul de acolo este dragut, mai putin o menegera care este putin tafnoasa uneori. Cam aat stiu despre aceasta tabara sper sa iti placa si sa te distrezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează