|

Buna TPU! M-am hotarat sa merg cu familia in Brasov. E prima data cand merg sa visitez un alt oras. Ceva sfaturi? Locuri de vizitat?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dacă sunteți genul de familie care iubește cultura și muzeele, atunci ați nimerit bine, pentru că aveți o mulțime de atracții de genul acesta, trebuie doar să te informezi un pic pe internet despre ce muzee sunt în Brașov și unde anume.
Este și o grădină zoologică foarte faină, cea mai frumoasă din România, deși eu nu prea sunt pro grădini zoologice (motive legate de condițiile de viață ale animalelor).
Dacă în schimb sunteți genul de oameni activi, puteți încerca o ascensiune pe dealul Tâmpa până la punctul de belvedere (de acolo de sus de unde scrie BRAȘOV în stil "Hollywood" big grin) - vezi tot orașul și e foarte frumos. Puteți urca și cu telecabina dar e mai frumos pe jos happy De asemenea puteți merge în Poiana Brașov la Parc Aventura unde vă veți distra cățărându-vă pe traseele de dificultăți diferite.
Vă puteți plimba pur si simplu prin centrul istoric (plimbarea e extrem de relaxantă și nici nu costă bani) și puteți admira străduțele și clădirile estetice.
Sau cel mai bine și mai bine, puteți combina aceste activități, să faceți câte ceva din toate.
Brașov e un oraș minunat, eu nu m-aș putea sătura vreodată de el. Cu siguranță veți găsi multe de făcut acolo.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Uite o gramada de site-uri explicative:
https://www.google.ro/#q=locuri+de+vizitat+in+Brasov

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Zidurile vechi, bastioanele care au fost refacute, Strada Sforii, Biserica Neagra

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează