|

Buna TPU! stie cineva de ce japonezii si tarile asiatice dar cel mai mult japonezii sunt parca izolati de restul lumii sau europa?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Un imparat sau rege nu mai stiu ce era japonez a avut viziunea ca europenii vor mai schimba lumea, mai ales ca religia lor, shintoismul, semana mult cu cea crestina dar la ei nu este pacat sa te sinucizi iar la noi e pacat de neiertat asta. Dupa vreo 50 sau nu mai stiu cati ani si-au deschis granitele si na, ei cum au stat acolo izolati de restul lumii senseiul lor era patronul de la fabrica, etc. Japonezii cel mai mult copie ce au facut restul, adica iau si inbunatatesc.De exemplu masinile, celebra firma toyota e din japonia.dar nu japonezii au inventat masinile.totusi,dupa parerea mea sunt cam salbatici, au facut lucuri mai groaznice decat nemtii(care au gazat evreii) in al doilea razboi mondial.Adica japonezii au facut masacre, au taiat cu sabia gatul la oameni.Ei au o cu totul alta gandire decat noi, europenii.Si nu ma refer la japonezi, la asiatici in special.Au un alt mod de a gandi.p.s:femeile in japonia mereu au avut un statut de sclave mai mult si parca erau mai rau platite decat barbatii indiferent de meserie.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ca sunt smecheri de smecheri bagabonti gogaie.laughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ti se pare. Adica in 2005 cred ca China a fost cea mai mare exportatoare. Iar Japonia este foarte legata de SUA. Daca te uiti la filme americane de multe ori auzi ca trebuie sa mearga careva in Tokio. Auzim de Germania, Spania si alte tari europene deoarece locuim in Europa si facem parte din Uniunea Europeana. De Serbia auzi ceva? Ni-s vecini, dar eu una nu prea stiu ce e cu ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Eidriana):

De unde pot sa citesc despre astfel de intamplari?(masacrele alea, regele cu viziunea, etcc...happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ti se pare. Una e sa te interesezi de ei si alta e sa afli din intamplare, de exemplu cine vrea sa stie de ei se intereseaza. Eu una am prieteni in Japonia si stiu cat de cat si japoneza si nu mi se pare ca nu as sti nimic de ei, despre India la fel sau China. De exemplu pentru. americani nu e ceva neobisnuit sa auda de ei, in schimb pentru. noi e, trebuie sa iei in calcul si pozitia lor geografica fata de Romania.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează