| AnielaPopovici123 a întrebat:

Sunt in concediu si as vrea foarte mult sa merg la Salina Turda. Vreau doar sa stiu daca este frig in Salina si pe timp de vara? Inca o intrebare este daca in afara de acel lac mai exista un strand pe acolo? Multumesc!

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Strandul exista din cate stiu iar in Salina nu e asa frig, totusi o bluza ar trebui sa ai la indemana

suntserios
| suntserios a răspuns:

In saline e in general o temp constanta, undeva intre 10-14 grade, deci ceva mai gros

| هوراس a răspuns:

De ștrand nu știu, dar în salină nu este nici foarte frig, nici foarte cald, ai putea merge în pantaloni scurți, un tricou, și o bluză de trening puțin mai groasă happy sau dacă crezi că îți va fi frig, poți merge în pantaloni lungi, un tricou și o bluză de trening puțin mai groasă happy

| mihai69 a răspuns:

Salinaturda.eu

Fiind practic o peșteră, e frig „ca-n peșteră" tot timpul anului, indiferent de anotimpul de afară. Sunt cam 11 - 12 grade Celsius, din fericire nu bate vântul și aerul are cam 75 - 80 % umdiditate, deci răcoarea e relativ ușor de suportat. E nevoie de haine mai groase și de apă pentru hidratare.

Există ștrandul Durgău (agrement).

| 1Voineoska1 a răspuns:

Nuuu,este soare si chiar poti face plaja!winking ESTE FRIG! Am fost in mijlocul verii la Salina(la Salina Slanic, jud.Prahova) si crede-ma imi clantaneau efectiv dintii. Eu zic sa te imbraci bine sau sa iti mai iei ceva in geanta, in rucsac pentru ca frigul de acolo te poate surprinde! Eu am fost imbracat initial cu pantaloni trei sferturi, o bluza trei sferturi si o bluza de trening pe deasupra.Cand am ajuns in Salina, aveam pe mine pantaloni lungi, grosi si vreo inca 2 plovere pe mine. laughing rolling on the floor Crede-ma, vara este chiar cel mai frig acolo(pentru ca vara este cald si daca Salina nu este la adancime mare, trebuie sa fie in permanenta frig!) Sper ca te-am ajutat! Bafta la inspirat aer cu sare!