|

Buna TPU.Voi merge la vara in tabara de la Taize in Franta.Anul acesta traseul e Budapesta,Viena,Paris,Londra,Stuttgart, Berna, Frankfrurt..in orice caz. Vreau pareri si nu in ultimul rand cei care au mai fost. vreau sa stiu de ce am nevoie, cam cati bani, ce trebuie sa duc in afara de ce duc in orice calatorie obisnuita, si cei care au mai fost intr-unul din orasele din traseul de anul acesta sa imi spuna cum a fost cazarea si daca poate sa imi dea ceva nume de hotel sau pensiune..nu stiu. Multumesc anticipat :*!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Frankfrurt minunat acolo iti trebuie cel putin 200 Euro persoana, daca vrei ceva frumos daca nu poti sa mergi pe langa cu trenul tongue, Berna e un oras medieval, e ca Sighisoara deci si aici vreo 100 de euro pers pentru muzee, si cazare daca vrei la o pensiune medievala in jur de 30 euro noaptea! Stuttgart mie nu prea imi place dar si aici e de vazut neaparat Erlebnisbericht (un turn mare, ca ala de la Galati dar frumos rau!), si aici cel putin trebuie sa innoptezi!
Paris Viena, Londra banuiesc ca sti despre ele, dar treci si prin Budapesta mergi si acolo e foarte frumos, mai ales cetatea si podul peste Dunare seara! De cazare nu stiu exact numele dar in centru gasesti in fiecare oras pensiuni sau hoteluri! Vacanta placuta!

| explică (pentru andreirapid):

Multumesc mult :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ThinkPink_8731):

Cu placere happy! Oricand m-ai ai nevoie de ajutor, poti apela la mine happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

De cine este organizata tabara? care este costul excursiei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Hau_Bianca_1989):

De liceul la care merg eu. 280 euro.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează