| flower0power a întrebat:

zbor pentru prima data cu avionul si m-am incurcat la check-in. Putin ajutor va rog? Voi zbura catre o tara care primeste romani doar cu buletinul, dar cand incerc sa fac check-inul online (air berlin) pot completa doar passport number. Nu vad nicio modalitate de a selecta alt document. Si daca scriu numarul buletinului in pun cu tot cu serie gen GL123456 sau doar 123456.

Da stiu, am atatea emotii ca parca mi-a scazut numarul de neuroni, nu radeti va rog. Ce pot face?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te mai stresa, il vei face cand ajungi in aeroport, in fata fetelor de la ghiseu, ti-l fac ele acolo! Trebuie sa mergi totusi cu 2 ore inainte la aerport, sa stai la coada sa predai bagajul de cala si sa faci check in-ul.

| mihai69 a răspuns:

Pentru ei „passport" e echivalent cu orice act de identitate valabil la trecerea frontierei (c.i. sau pașaport). Pentru c.i. treci seria și numărul.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

De ce nu faci check-in-ul la aeroport? Multe companii aeriene au astfel de probleme ca nu accepta formatul buletinului romanesc ci doar al pasaportului. Daca e musai sa faci check-in online si nu ai pasaport incearca sa bagi pe al parintilor, la aeroport nu te va verifica nimeni dupa seria pasaportului. Zbor placut

| Michiro a răspuns:

Dc nu suni la informatii la ei.Eu stiam ca check in online il faci cu numele si nr biletului.