| alin1sadlife a întrebat:

Buna tuturor,sunt nou aici, am 25 de ani si prietena mea 20, am vrea sa plecam in anglia la munca dar imi este frica sa nu ajung pe strada..am un verisor acolo care a zis ca ne poate tin e 2 saptamani pana ne gasim de munca sau luam primu salar sa ne platim chiria..bani as avea doar de plecare si vreo 300 lire ..sunt f stresat nu stiu ce sa fac..sa plec sa risc sau sa astept pana imi gaseste el un job? Am 2 saptamani de cand nu poti dormi noptile de stres...dorm maxim 2-3 ore apoi ma trezesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

așteaptă să-ți găsească el ceva acolo.

1 răspuns:
| mihai69 a răspuns:

Depinde și ce calificare aveți. Oricum, cea mai bună idee e să mai strângi câțiva bănuți și abia apoi să pleci, undeva pe la sfârșitul primăverii.
De ce? uite:
- vremea se mai încălzește (nu că ar fi ca pe la noi, dar oricum, toamna și mai ales iarna acolo sunt reci și umede, nu e o vreme OK de stat pe sub poduri sau tufișuri în caz că ajungi „pe drumuri".
- e o perioadă în care se fac lucrări de construcții, zidărie etc. sau în agricultură - găsești mai ușor de lucru;
- dacă stai aici să-ți afle cineva de lucru, îmbătrânești. Adesea apar oportunități de genul „vino mâine să dai o probă / interviu" și ești ca și angajat; pe astea le ratezi pe toate dacă NU ești acolo.