| Ancuta_Ana_Maria_2001 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Sunt eleva la Colegiul National Nicolaie Iorga profilul stiinte sociale si nu imi place deloc! As vrea sa ma transfer la alt liceu...la Grupul Scolar Agromontan Romeo Constantinescu la turism si alimentatie...dar nu stiu cum. Am inteles ca trebuie sa dau niste teste ca sa pot intra.ce teste trebuie sa dau? La ce materii? Cand ma pot transfera? Pot si in cursul acestui semestru? Va rog ajutati.ma! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Daca vrei sa te transferi, trebuie sa urmaresti pasii:
1. Asteapta pana la sfarsitul semestrului sau anului
2. Du-te la secretariat impreuna cu parintele si depune o cerere de transfer pe care ar trebuie sa o scrie si semene parintele iar apoi returnata secretarei
3. Dupa cateva zile de la asta ( numarul de zile ar trebui sa-l stii de la secretara) vii la scola si ar trebui sa fie afisate undeva pe geamurile scolii sau la intrare o intreaga lista cu : numele elevilor, profilul de unde sunt, profilul unde vrea sa se duca si la ce trebuie sa dea diferente. Iti cauti acolo numele si vezi la ce trebuie sa dai. Oricum stai linistita, o data ce te vezi pe lista aia esti ca si trecuta. La diferente te duci mai mult ca sa fii prezenta, nu TREBUIE SA INVETI ABSOLUT NIMIC! Pur si simplu iti da o carte, o foaie ca la examen si copiezi din cartea aia si te trece. Stiu asta pentru ca si eu m-am transferat vara asta de la sn la ss. Deci nu-ti face griji. happy Multa bafta.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Aici ai Regulamentul:
http://www.sitenou.licsfsava.ro/......evilor.pdf

| asperger3 a răspuns:

Buna. Faci cere de transfer mai intai la liceul unde vrei sa te transferi, apoi la liceul tau. Nu poti decat dupa cel de-al doilea semestru.Vei da diferente.
Si nu sunt obligati sa te accepte.Mai multe informatii ai mai jos

http://www.lucaciu.ro/......evilor.pdf