|

Buna ziua!

In luna februarie am achitat un sejur de 5 zile in Bulgaria de la agentia de turism "Travel&Style" iar inainte cu 10 zile de plecare urma sa ma duc sa-mi iau voucherele.

Astazi m-am dus sa-mi iau voucherele iar agentia era inchisa, sediul cel mare inchis sau la telefon nu raspundea nimeni.As vrea sa stiu daca a mai patit asa ceva cineva, ce pot face in aceasta situatie si ce demersuri sa urmez?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă firma a fost închisă numai aice face decât să îi dai în judecată ceea ce nu se merită.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe scurt te-au facut in Style.
voucherul ar fi trebuit sa il primesti cand ai dat banii. si nici daca ti l-ar fi dat nu iti garanta ca e valabil.
raporteaza firma la ANPC

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Danzell):

Am facut sesizare la anpc si plangere la politie dar mi e greu sa cred ca se rezolva ceva, as vrea sa stiu daca a mai pacalit pe cineva aceasta agentie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ionica70):

De durat o s-a cam dureze pana se poate rezolva ceva.
Motivul principal pentru care nu aleg agentii necunoscute este faptul ca nu prezinta garantia ca exista serviciul pentru care ai platit, sau ca e de calitate atunci cand exista.
Ca sa stii de acum in colo, cele mai ieftine oferte si mai sigure sunt acele servicii ale agentiilor care preiau ofertele de la touroperatori(cei care fac pachetele turistice).
Agentiile care prezinta incredere si au parteneriate sunt de regula postate pe site-ul touroperatorilor. un exemplu e Teztour care are toate agentiile partenere pe site.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am facut sesizare la anpc si plangere la politie dar mi e greu sa cred ca se rezolva ceva, as vrea sa stiu daca a mai pacalit pe cineva aceasta agentie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Astazi am investigat si am aflat multe despre proprietara agentiei.este o excroaca fff mare are multe fraude, procese, si persoane care o sustin, sus puse, licenta suspendata si totusi a functionat. sper sa ne unim si sa o bagam acolo unde ii e locul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează