| Moryami a întrebat:


În septembrie voi face o călătorie în Vietnam și voi călători cu compania aeriană Aeroflot.
Traseul meu arată cam așa: București-Otopeni >- Moscova-Sheremetyevo >- Hanoi-Noi Bai.
Ambele zboruri sunt operate de Aeroflot.
Întrebarea mea este următoarea: la schimbarea avionului (în Moscova) este nevoie să îmi iau bagajul și să-i fac din nou check-in pentru următorul zbor sau compania aeriană face asta pentru mine?
Am citit pe internet diverse opinii cum că asta e responsabilitatea companiei aeriene (mi se pare normal) și eu n-am de colectat bagajul, dar am citit și că ar trebui eu să-l iau, etc. Am intrat și pe site-ul celor de la Aeroflot dar nu prea am înțeles nici de acolo.
Din câte știu eu, zborurile conectate care sunt operate de aceeași companie ar trebui să-mi transfere bagajul.
Aș vrea să mă lămuriți, dacă se poate. De asemenea, aș prefera să-mi dați răspunsuri precise. Este prima oară când voi zbura cu avionul și, pe lângă asta, mai zbor și singură și sunt și puțin paranoică. laughing
Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se transfera singur bagajul

| mihai69 a răspuns:

Bagajul de cală e transferat automat; cel de cabină îl cari tu frumușel cu tine din avion în aeroport și înapoi în următorul avion.
E bine să ai totuși la tine (în bagajul de cabină) strictul necesar ca să poți „trăi" vreo două zile măcar fără ceea ce ai pune doar în bagajul cel mare. Adică ceva lenjerie, ciorapi, un tricou de schimb, chestiile de igienă personală etc. Pentru cazul nefericit că nu vei primi imediat ce ajungi valiza ci vei avea de așteptat dacă e „rătăcită".

| Crackman a răspuns:

Orice cursa cu escala, indiferent ca sunt 2 sau 10 tari, la ultimul aeroport unde cobori, te duci si ridici bagajul.
Sunt Marinar asa ca eu... ma plimb prea desc cu avionul