|

Buna ziua. Ma numesc Tudor Bohalteanu am 33 de ani si sunt din Iasi. Va rog frumos sa ma ajutati cu recomandarea unei pensiuni cu piscina in Apuseni. Mai exact caut o pensiune situata sus pe munte la altitudine si sa aiba obligatoriu piscina pentru copii. Doresc sa merg acolo cu familia mea, in special pentru cei 2 copii, pentru aer curat si relaxare. Am cautat pe diverse siteuri dar nu am gasit nimic frumos si de incredere. Daca se poate un numar de telefon pe langa locatie.Va multumesc din suflet.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Am fost in apuseni si sunt locuri frumoase.Groapa ruginoasa, cetatile ponorului, cascada varciorog etc.Dar peste tot pe unde m-am cazat si pe unde m-am cazat nu am gasit piscina.Am fost in Garda de sus, Garda de jos si nu e piscina.Am mai fost undeva dupa Garda de jos unde m-am cazat si am si campat dar numai stiu cum se numeste.In fata cabanei e raul.Numai stiu numele pensiunii dar sunt 2 una langa alta pentru ca una este a unei doamne si una a fratelui ei si au 3 margarete/stele.Si am mai fost la stana de vale si nici acolo nu am gasit piscina.Si pana la urma am ramas la Padis cu cortul.Acolo sunt peste 5.000 de corturi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mi-am adus aminte.In arieseni si pensiunea se numeste Geanina.Cu restaurant rustic, mancare foarte buna.Geanina o cheama pe fetita ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.padis.ro/
Chiar dacă nu are piscina, eu cred că merita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează