|

Buna ziua! Maine vreau sa merg la mare si vroiam sa ma cazez la hotel Ovidiu la o camera de 3 persoane, dar nu mai sunt locuri. Stie cineva un hotel(cu vedere spre mare) in Mamaia cu preturi acceptabile? De 2 stele. As vrea camera tripla, dar si camere duble sunt ok. Daca puteti sa-mi spuneti unde ati fost cazati si daca aveti si niste numere de telefon de la hotelurile respective. Orice ajutor imi prinde bine. Multumesc!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am fost la doina anul trecut happy si pot spune ca am fost destul de multumita de conditii 1 milion pe noapte. 2 stelebatting eyelashes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

MAMAIA - HOTEL CARAIMAN 3**

Profil: odihna
Judet: Constanta
Altitudine: 6-8 m.
Temperatura medie vara: 25º C
Temperatura medie iarna: 5º C
Relief: litoral
Clima: marina
Cel mai apropiat oras Constanta 3 km, Bucuresti 242 km, Cluj 663 km, Timisoara 744 km, Sibiu 515 km, Baia Mare 740 km. Cel mai apropiat aeroport, Mihail Kogalniceanu – Constanta
Factori de cura: cura heliomarina, tratamente reumatologice, ginecologice, dermatologice, de intretinere, regenerare, gimnastica medicala.
Alti factori de atractie turistica in zona : Aqua Magic, Cetatea Histria, Cetatea Tomis, Edificiul roman cu mozaic, delfinariul din Constanta, Delta Dunarii, sporturi nautice, echitatie, minigolf, volei, fotbal, plimbari pe lacul Siutghiol
Taxe obligatorii : taxa hoteliera in % din valoarea primei nopti de cazare, conform Hotararii Consiliului Local, alte taxe locale.

Hotel Caraiman Resort 2* Hotel Caraiman Resort 2* Hotel Caraiman Resort 2*

Hotel CARAIMAN prin cele doua corpuri ale sale de 2 respectiv 3 stele, ofera turistilor conditii excelente de petrecere a unui sejur intr-o oaza de liniste si verdeata pe malul lacului Siutghiol.

Situare: Hotelul este situat in nordul statiunii, pe malul lacului Siutghiol, la 100 m de plaja.

Adresa: Hotel Caraiman, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta.
Dotari generale:
restaurant, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, pastrare obiecte de valoare, bar, camera pentru pastrarea bagajelor, centrala termica proprie, CORP 2 STELE: hotel cu restaurant, sala de conferinte, parcare.
Dotari camere:
aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, pardoseala din gresie.

Sali de conferinta: 2

FACILITATI SPECIALE: in perioada 05. 05-10. 07. 2010 si 24. 08-15. 09. 2010, oferta speciala 14=12, 12 =10, 9=8, 8=7, 6=5, numai la cazare, masa se achita pentru intreg sejurul.

Servicii masa:

CORP 3 STELE: se acorda in Restaurant Caraiman (categoria I), in sistem card client "a la carte";
CORP 2 STELE: se acorda in Restaurant Caraiman...2006 - 2106 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează