|

Buna ziua tuturor!

Marti urmeaza sa plec in Londra iar biletul a fost cumparat de pe net dar de acolo pentru ca de aici nu il puteam cumpara. Totul este ok dar am doar o singura nelamurire: citeam pe acolo pe site-ul de unde a fost cumparat biletul ca in afara de pasaport/buletin si biletul in sine, ar trebui sa am si cardul cu care a fost cumparat biletul dar problema e ca acel card e in Londra ca biletul nu a fost cumparat cu cardul meu.

Insa pe bilet sunt trecute toate datele mele, totul e in regula, doar asta e singura chestie care ma nelinisteste...Credeti ca ar putea fi vreo problema? Prietena mea cand a plecat in Londra tot asa biletul i l-a cumparat cineva de acolo si tot asa cu alt card nu cu al ei si n-a avut probleme, dar bine ea a mers cu alta companie fata de mine... ce credeti?Va multumesc,

Stefan

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Si eu am fost in acceasi situatie Stefan, sora mea mi-a cumparat biletul din Franta tot cu cardul :p Eu am luat cu mine o copie a cardulul si o "declaratie", in engleza, precum biletul meu a fost cumparat de ea cu acordul ei, semnat de ea. Pana la urma nu a fost nici o problema :p Mi-au spus ca nu e nevoie de card ci doar de pasaport si de biletul electronic cu nr client.
Deci nu ai de ce sa iti faci griji.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca nu o sa fie nici o problema, daca nu iesi din Europa nu iti trebuie card. Sper ca te ajuta raspunsul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează