| Selysium98 a întrebat:

Vreau sa merg cu un prieten (el fiind din Sinaia )maine la Crucea Caraiman. Am mai mers pe munte dar nu asa de serios, pe unde ar fi drumul mai scurt? Busteni sau Sinaia? Din ce am inteles daca luam telecabina pana la Babele,mai facem o ora si jumatate pana la Cruce, dar pe jos daca ar fi? Rot traseul, cam cat dura?
As vrea sa vizitam in aceeasi zi si cascada Urlatoarea si pestera Ialomitei.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Apropo, mai revin cu un răspuns. Îți recomand aplicația Komoot din magazin play. Nu știu pentru iOS dacă exista, însă este o aplicație practică pentru drumeții pe bicicletă sau pe jos. Îți planifici traseul cum vrei, salvezi off-line hărți. Pentru Brașov și împrejurimi ( am observat ca ești din Brașov) poți descarca gratuit hărțile pentru utilizări off-line. Dacă mergi de ex în alta regiune, alta tara trebuie sa plătești bani. Pe mine m-a ajutat mult aplicația asta și descoperit locuri care nici nu știam ca există. În plus, în aceasta aplicație îți arată și în cât timp ai face traseul propus. Însă nu recomand să te iei după acele informații deoarece eu am făcut ieri o drumeție pe bicicletă cu un total de peste 180 km. Atât am setat in aplicație. În aplicația kommot setasem o altă rută de întoarcere și îmi arăta cică 6H. Poate 6 ore pentru profesioniști, eu în 6 ore nu am făcut nici jumătate din drumul propus. Am mers pana la lacul Sf. Ana pe bicicletă prin Bixad și aveam propus să revin pe Târgu Secuiesc. Am revenit tot pe același drum și am făcut 12 ore și 30 minute. laughing asta vine 155 km, iar dacă mergeam prin Băile Balvanyos și Târgu Secuiesc cred ca ma apuca Crăciunul. Poate Crăciunul nu, dar noaptea da.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

La Cascada Urlătoarea se urca din orașul Bușteni. As vrea și eu sa merg la Cascada, dar să urc cu bicicleta. Am vizitat în urma cu doua săptămâni alta Urlătoarea, dar din Vama Buzăului :big grin După părerea mea, cam multe obiective aveți în plan și nu cred ca ati putea vizita toate în aceeași zi. Echipați cu cortul, doar asa.

| Anonim0204 a răspuns:

Cauta pe net, sunt o groaza de informatii, drumuri bune!

| Selysium98 explică:

Multumesc tuturor pentru sfaturi ~!