|

Buna ziua vreau si eu o explicatie daca se poate din partea carora stie. Cum se procedeaza sa cumperi bilet de avion dupa internet. Avind in vedere eu locuiesc in Portugalia si biletul il cumpar pentru cineva din Rominia ruta Bucuresti Lisabona. Va multumesc.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

O să fie un pic mai complicat, fiindcă îţi vor cere MULTE detalii la formalităţile (online) de eliberare şi confirmare. Fratele meu mi-a luat mie la Blue Air pe ruta Bucureşti-Roma (dus-întors) pe când era în Italia! happy Doar cardul trebuie să fie valabil pentru plată (fiindcă-ţi iau banii din ORICE poziţie) şi ai mare grijă să faci CHECK IN-ul online că este gratuit să nu-l mai plătească odată şi-n aeroport! Una peste alta răspunsul este că "DA" se poate de oriunde pentru oricine! Aştept FUNDĂ pentru aşa răspuns detaliat!winking

1 răspuns:
| a răspuns:

Ca sa poti cumpara de pe internet trebuie sa folosesti card de credit. Trebuie doar sa intri pe pagina web de la vreo agentie care sa ofere ruta asta de zbor si sa platesti cu card. Indiferent ca locuiesti in Romania sau portugalia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează