|

Ca cetatean roman, am nevoie de viza pentru a calatori (scurta durata) in Brasilia? Daca da, cum fac rost de viza, daca nu ce documente am nevoie sa duc cu mine?



Dar in New York?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

http://www.mae.ro/travel-conditions/3676
etăţenii români care doresc să călătorească în Brazilia nu au nevoie de viză de intrare. Perioada legală de şedere este de 90 de zile. Nu este nevoie de viză de tranzit.
Pe teritoriul brazilian se poate solicita Poliţiei Federale prelungirea dreptului de şedere iniţial de 90 de zile cu încă o perioadă egală fără însă a depăşii dreptul de şedere total de 180 de zile într-un an, calculat de la prima intrare în Brazilia.
Cetăţenii români care doresc sa rămână în Brazilia pentru o perioadă mai mare de 90 de zile, pentru angajare sau pentru studii, trebuie să obţină în prealabil viză de intrare corespunzătoare.
Detalii suplimentare privind şederea pe teritoriul acestui stat pot fi obţinute de la:
Ambasada Republicii Federative a Braziliei la Bucureşti
Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Federative Brazilia (http://www.mre.gov.br/)
Ministerul Justiţiei al Republicii Federative Brazilia (http://www.justica.gov.br/)
Dacă doriţi să călătoriţi în scop turistic, folosiţi numai operatori acreditaţi şi nu vă îndepărtaţi de grupul turistic!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează