|

Calatoria Bucuresti-Bergamo(italia) este vreo 160 euro, dus-intors.Pentru mine e cam mult, avand in vedere ca sunt elev, am 16 si implinesc in oct 17ani. Ce parere aveti de calatoriile cu autocarul? E mai ieftin? Se fac reduceri la elevi pentru calatoriile cu autocarul sau avionul? Care companii mi le recomandati drept bune ca pret si calitate? Am inteles ca am nevoie de niste acte de la notar pentru a putea calatori singur? De pasaport nu mai e nevoie nu?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Calatoriile cu autocarul sunt foarte ieftine, nu iti fac reducere ca esti elev pentru ca biletele sunt deja ieftine.Cu autocarul faci cam trei zile pe drum,asta este dezavantajul, dar avand in vedere ca este mai ieftin merita sa incerci.O companie aeriana cu care am fost eu in Italia este RYANAIR, nu este foarte scumpa dar nici foarte ieftina.Merita sa incerci,poti cauta e internet.Dar parerea mea, daca nu vrei sa te coste mult este sa te duci cu autocarul, cea mai buna firma este Atlassib.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.atlassib.ro/csp/webatlass/index.csp
Uite aici calatorii atlassib.Sunt mai ieftine iar de pasaport sigur nu ai nevoie, doar buletin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De pasaport nu mai este nevoie daca ai buletin dar iti spun din experienta mea eu am fost in Spania si iti spun ca ai avantaj cu avionul pentru ca ajungi si mai repede in 2-3 ore cam asa, dar daca te duci singur trebuie imputernicire ca sa poti pleca cu avionul ma refer, eu am fost si cu autocarul stai si vreo 3 zile pe drum plus caldura si iti trebuie si niste bani la tine si poti intampina si probleme si am uitat sa mentionez ca daca pleci cu avionul si ai insotitor adica stwardesa trebuie sa o platesti si pe ea si nu cred ca ai vreo reducere ca esti elev eu nu am avut cu avionul ca, companie Tarom sau Blue Air eu cu astea am fost. Acum tu trebuie sa alegi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează