| aligatorrr a întrebat:

Care a fost in Olanda, in special Amsterdam? cum a fost? funda

Răspuns Câştigător
| Andrei_2426 a răspuns:

Droguri in cantitate mica la fiecare bar, de obicei mariana, bordeluri multe.laughing

3 răspunsuri:
| veronica a răspuns:

Nanul meu sta in olanda am fost la el de 2 ori e aproape de socrul meu care sta in germania si cu ocazia asta am trecut si pe la el, e frumoasa olanda nu numai pentru lalelele ei (lalele gasesti in mai multe tari)dar sincer m-au uimit drumurile lor sunt mai tari decat nemtii si f civilizati, amsterdam-ul e f frumos si chiar fascinant imi plac la nebunie bisericile lor au o cultura interesanta, e o tara frumoasa dar nu-mi place clima lor.

| luiza a răspuns:

Amsterdamul este unul din orasele care merita vazute! daca ai ocazia nu rata! da sunt si droguri ca la ei se poate, sunt si fete la ferestre rosi ca la ei se poate dar sunt si locuri de vizitat, o arhitectură impresionantă, canale care traversează orasul si multe alte chesti care merita vazute!

| Mihaelaa98 a răspuns:

Matusa mea a fost si mia povestit totul... mi-a zis ca a fost mult mai frumos decat in Romania si mai ales peisajele incantatore si muzeele foarte interesante dar mai exista si o parte interesanta din ce mi-a zis (si a avut si dovada )

Imi zicea ca sia luat un aparat nou de acolo si evident ca a facut poze cu el si seara ia aparut o fata de fantoma (fantoma iesea mov )(era un fel de craniu ) apoi crezand ca e stricat sia luat altul si ghici ce si pe acel aparat aparea fantoma (doar seara ) Si mai ales in Amsterdam, Si am vazut pozele si nici noi nu stiam ce sa credem...


Apoi cand a ajuns in Romania (seara) am facut poze sa vedem poate ca era si acele defect si ghici ce nu a aparut...

Poate matusa mea nu a fost singura care a vazut acea fantoma dar...Iti pot jura pe oriceca nu mint dar acu depinde de tine daca ma crezi

Sa nu crezi ca am inventat asta!

Sper sa crezi asta dar acu depinde de tine :X:X:X


@LedaMonsterBunny^^

Întrebări similare