|

Care ar fi cea mai buna excursie in vara(de 7 zile) pana in 1500e.Va rog dati-mi detalii(hotel-tara-transport etc). Multumesc

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cel mai bine e sa te orientezi, sa vezi cam ce iti place, ca sunt o gramada de locuri in care poti ajunge cu 1500 euro. Eu te sfatuiesc sa intri pe http://www.idealtour.ro si sa selectezi tara care te-ar interesa si acolo gasesti tot ce vrei. Nu stiu cam ce ai prefera, exotic sau mai european, lux sau mai putin, tipul de masa... sigur o sa iti faca ceva cu ochiu. :)

4 răspunsuri:
| a răspuns:

GRECIA 7 nopti cazare in vila de 3***, transport inclus - la mare in Paralia Katerini costa aceste servicii in jur de 125 euro in iunie---vara cam 200---in septembrie iar cam 125 euro--in camera este aragaz, vesela poti prepara mincarea, alimentele sant ieftine sau 3 euro mic dejun si 7 euro cina. Eu am fost de doua ori si o sa merg si in anul acesta-----sau 350 euro-venetia,Milano,coasta de azur italiana si franceza,monaco,monte carlo,nisa,mont blank,Elvetia(Berna,Lauzane, Geneva), Austria, Budapesta.--in pret intra cazarea, mic dejun si transportul--super traseu-am fost anul trecut in septembrie si in anul acesta merg in iulie am si platit excursia. Daca te intereseaza scrie-mi si discutam locuri mai sant--in caz ca nu ai 18 ani stii ca trebuie sa fii insotit cu acte de la notar...cred ca stii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru epurasu):

Mama am vrut sa iti dau tie funda si am gresit.Mersi oricum

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Viena

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Delta Dunarii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează