Death Note! Altele care mi-au placut mult:Hellsing, Monster, Code Geass, Spirala, One Outs, Claymore, Nana, Full metal Panic, Yu YU Hakusho.
Greu de ales doar unul din mai bine de 500, dar printre favorite se numara Code Geass, Tengen Toppa Guren Lagann, Ergo Proxy, Bakemonogatari.
Kamikaze kaitou jeanne,inuyasha,sailor moon,full moon wo sagashite,bakugan,pokemon, naruto, fairy tail.nu ma pot hotara
Eu nu pot alege dintre: Naruto Shippuden, DN Angel, Death Note si Sankarea...
Nana, Kaleido star, full metal alchemist, paradise kiss, ynuyasha dar cel mai mult mi-a placut death note...am vazut si filmu si animeul.; x
Si mie! e unul din preferatele mel!
Eu am mai multe:X:Naruto,Gravitation,Junjou Romantica,Bleach,Slayers,Vardcaptor Sakura,D.N Angel,Full Metal Panic,Full Metal Alchimist,Ghost Stories,Inuyasha,Kaleido Star,Kuroshitsuji,Loveless:X:X, Yu Yu Hakusho, Spirala:X si multe altele
Fullmetal Alchemist si Fullmetal Alchemist: Brotherhood... e un istoric-fantasy (da, am zis la singular, pentru ca in mare urmaresc acelasi plot) cu magie explicata oarecum prin credintele alchimiei de a "desface" si a "reface" din exact aceleasi elemente chimice altceva (gen, din apa-gheata; exemplul meu e unul foarte simplist, acolo ajungand la multe altele). Au in jur de 50 de episoade fiecare.
Heroic Age - SF; e vorba de niste rase (conform celor 5 perioade ale omenirii din mitologia greaca; cam tot anime.ul se bazeaza pe mitologia greca), clasate dupa cat de avansate sunt. Fiecare rasa era initial protejata de un "nodos". Acum, toti nodosii sunt controlati de "rasa de argint" mai putin unul care apara omenirea. Are 26 de episoade.
Daca mai spun multe, ajung la spoilere .
Chiar sunt curios ce mai zice lumea Personal, imi plac anime. urile (a lot O_o )
Pai depinde...am mai multe:Kaichou wa maid-sama, Full Metall Alchemist si Full Metall Alchemist-Brotherhood, Naruto, Bleach, Fruits Basket(Il urmaresc in prezent)si cam atat.Acesta este sfatul meu...Bafta!
Nu am unu preferat chiar, dar am mai multe:
Shakugan No Shana: foarte frumos;
CardCaptor Sakura: era sa mor de ras;
Inuyasha: la fel de amuzant si romantic;
Fortune Arterial: cel mult mi-a placut ca-s cu vampiri;
Zero No Tsukaima(toate cele 4 sez): asemanator cu Shakugan No Shana (asa cred eu) e un anime foarte frumos;
Erementar Gerad: o poveste de dragoste;
Sankarea: asa si....asa
Sora No Otoshimono (sau cum s-o scrie): un anime pervers.
Cam atatea.
Sunt preferatele mele! ce chestie...ce-ti mai place? poate avem mai multe anime-uri in comun!
mariacris98 întreabă:
Silvanos întreabă: