| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Care este cel mai frumos Hotel de la Marea Neagra parerea voastră? Argumentați raspunsurile?

4 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Defineste "frumos". Ce inseamna pentru tine? Mi-au placut doua hoteluri pentru ca au fost curate si mobilate cu gust si aproape de plaja, dar este strict parerea mea caci poate pentru tine, "frumos" inseamna sa aiba 5 stele, piscina, all inclusiv, plaja proprie si spa.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cel mai frumos pe exterior, sau?
Nu cred ca a stat cineva sa ia la rand hotelurile de 4-5 stele din Dobrogea... Litoralul romanesc e probabil cea mai neinspirata alegere, atunci cand bugetul nu e o problema. Iar pentru restul, care merg la hoteluri de 2-3 stele, ori prin camere mucegaite inchiriate la negru de localnici, nu cred ca e relevanta povestea.
Ceva frumos e de la 4 stele in sus, iar "cel mai frumos" se poate exprima dupa ce le incerci pe toate.

| ariannakaterine a răspuns:

Casa de Mare, Olimp. Totodată, și Hacienda de Mare, aflată tot în Olimp, îmi place deosebit. Sunt ca "două surori", proprietarul fiind același și ambele având iz mediteran. Sunt amplasate într-un cadru magic, arhitectura și decorul te duc cu gândul instantaneu la teritoriul elen, iar pe tot parcursul sejurului te simți exact ca în Grecia.

| Anonim5647 a răspuns:

Boss,lasa hotelurile,marea e foarte murdara,nu merita sa vii aici,nu e absolut nici o plaja ca sute de alge, inoti in alge, sticle goale in apa, crengi, plastice, nu face aceeasi greseala ca si mine