|

Care este cel mai frumos loc pe care l-ati vizitat? (din tara sau din strainatate)

11 Raportează Evaluează
11 răspunsuri:
| a răspuns:

Am vizitat multe locuri si cel mai mult mi-a placut Paris-ul, ai ce vizita acolo, si daca mergi ia-ti neaparat o camera foto:)
http://ro.wikipedia.org/wiki/Paris

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru unknownn):

Roma! Experienta mea aici: http://thepickabooblog.blogspot.com/......-roma.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din tara : Brasov
Din strainatate : Spania (peste tot mi-a placut, dar mai ales Madrid )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din toate locurile in care am fost, cel mai tare a fost Garda de sus, din Apuseni. E un loc superb! Merita!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu calatoresc mult...si imi place peste tot... orice loc ai vizita din tara sau strainatate este frumos trebuie doar sa le vezi.Pentru o persoana poate fi foarte frumos de exemplu New York-ul dar pentru alti nu.
Verisoara mea locuind la casa cand a mers la New York s-a simtit ingrozitor a zis ca sunt cladiri prea mari ca e aglomerat...dar dupa un timp a vazut ca orasul este plin de animale frumoase si s-a simtit bine si acum abia asteapta sa mearga din nou.
Deci nu conteaza unde mergi conteaza sa vezi ceea ce este frumos si ceea ce iti aminteste de casa, ceea ce te face fericit si te vei simti bine oriunde crede-ma ca si pentru mine l-a incept a fost foarte greu sa ma tot mut dintr-un loc in altul dar am inceput sa ma simt bine peste tot si sa imi amintesc cu placere de fiecare loc, facandu-mi prieteni peste tot si tinand legatura cu ei.Am ajuns sa am o gramada de prieteni la care tim mult si cu care abia astept sa ma reantalnesc
Iti urez succes si distractie placuta oriunde ai merge!
NU am un loc preferat pentru ca fiecare m-a impresionat in felul lui si incet incet incep sa invat fiecare limba pe unde merg.
In calatoriile mele stau maxim un an apoi ma mut in alt loc si se intampala destul de rar sa ma intorc in locurile pe care le-am vizitat dar in vacantele ma plimb cu avionul tatei pe unde am fost si imi vizitez prietenii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mănăstirea Curtea de Argeş:
http://ro.wikipedia.org/wiki/M%C4%83n%C4%83stirea_Curtea_de_Arge%C8%99
Mănăstirea Putna:
http://ro.wikipedia.org/wiki/M%C4%83n%C4%83stirea_Putna
Mănăstirea Voroneţ:
http://ro.wikipedia.org/wiki/M%C4%83n%C4%83stirea_Vorone%C8%9B
Sunt unele din marea lista de manasitri frumoase care le gasesti in moldova.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Crede-ma Spania. Anglia Si Mexic.Maxima distractie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din tara Brasov
Din strainatate Tokyo - Japonia love struck

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ador Spania pestetot mi a placut e foarte tare mai ales ca oamenii din Spania stiu sa se distreze foarte bine. Eu am fost pe 2 insule in Spania Tenerife si Palma De Mallorca. Destinatii de vis

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La doar 7 km de Castelul Bran, intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, intr-o zona unica prin superbitatea sa, se afla satul turistic PESTERA.Satul braŞovean Peştera – o destinaţie decupatĂ din basmele cu prinţeseDacă vreţi să vedeţi cu adevărat ceva spectaculos, vizitaţi satul brănean Peştera.Satul Peştera se afla la doar 7km de Castelul Bran, în inima Rezervaţiei Piatra Craiului. Satul Peştera este străjuit pe de o parte de masivul muntos Piatra Craiului, iar pe de altă parte de masivul muntos Bucegi.

Cine iubeşte cu adevărat muntele şi vrea a se pentru a simţii cu adevărat la munte are cu siguranţă în agenda sa destinaţia Peştera. Porniţi către munte, către un peisaj ireal de frumos, parcă desprins din Rai, parcă creeat special pentru a-I face pe Alpi invidioşi, astfel se poate define satul braşovean Pestera, unde vă veţi simţi realmente la munte şi vă va da ca temă de meditaţie aplicarea unei metode comparative juste între Peştera şi oricare alt loc din Elveţia.

Peştera liliecilor din Peştera

Satul Pestera este o mică Austrie sau Elveţie. Când ajungi în Peştera nu ai niciun motiv justificat să ocoleşti ca prim obiectiv însăşi pestera liliecilor, unde chiar traieste o mica colonie de lilieci. Intrarea in pestera nu este senzationala dar este insa plina de inscrisuri (probabil a celor care au trait acolo). Peştera este relative mică iar temperatura nu este mult diferită de cea din afară. Numele peşterii provine din existenţa în peşteră a unei numeroase colonii de lilieci. Zona precum şi întreg drumul este de o frumuseţe rar întilnită, existând riscul ca peste câţva ani zona să fie foarte căutată pentru linistea şi frumuseţea ei transformându-se într-un fel de bulevardul Valea Prahovei.Legenda frumoasei prinţese Ludmila din satul PeşteraPutini stiu insa legenda de care se leaga aceasta asezare. Pe la 1700 insusi Tarul Petru...2008 - 2187 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mi-a placut la nebunie Transalpina si Transfagarasan! Uite aici : http://eulari.blogspot.com/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează