|

Care stie cat e intrarea la strand in Satu Mare?batting eyelashes

SI sunt si ceva topogane?batting eyelashes FUNDA la cel mai bun :*

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Directorul firmei Beny Alex, Radu Hosu, a avut astazi o intalnire cu primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, pentru a-l informa ca lucrarile vor fi predate Primariei conform termenului din contract, adica 15 iulie. Cu toate acestea, Radu Hosu a explicat ca deschiderea bazinelor pentru public se va face cateva zile mai tarziu, deoarece este nevoie de efectuarea probelor tehnologice. Astfel, strandul va fi deschis in primul week-end din august 2012.

Firma care a efectuat lucrarile va preda cele sapte bazine, 1.000 de mp de spatii comerciale construite, 3.000 de mp de terase pavate si vestiarele.

Din cele sapte bazine trei sunt pentru adulti, doua pentru copii si doua sunt cu apa termala. Noul strand va avea o zona de plaja cu gazon, una cu nisip, urmand sa poata fi inchiriate si sezlonguri. In prima faza vor fi aduse 500 de sezlonguri.

Strandul va fi deschis intre orele 7 si 24, 00 iar pretul unui bilet pentru adulti va fi cuprins intre 16 si 18 lei. Pentru pensionari si elevi se vor acorda reduceri.

Lucrarile au inceput in 1 iunie 2009 insa pentru ca existau anumite probleme juridice cu terenurile, finalizarea primei etape a fost amanata cu un an. Potrivit directorului Radu Hosu, pana in acest moment firma care a concesionat strandul a investit 7 milioane de euro, urmand ca la finalizarea intregului proiect, care cuprinde si un hotel, investitia sa ajunga la 11 milioane de euro.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează