|

Cat costa o excursie de 14 zile in japonia? restaurantele de acolo sunt scumpe(vreau doar sa incerc mancarea traditionala, nu vreau lux). VREAU PAREREA PERSOANELOR CARE AU FOST DEJA IN JAPONIA.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am fost in Japonia de 6 ori si momentan locuiesc in Japonia.
E desul de scump. Un bilet de avion te va costa intre 800-1200 euro depinde de companie, perioada in care mergi.
Apoi ai nevoie de cazare. Hotelul e undeva la 70 de euro/noapte (majoritatea au acest pret, sunt si mai scumpe), deci de va costa vreo 980 euro.
Mancarea nu este tocmai foarte ieftina la restaurant, de obicei este in jur de 1, 000-3, 000 yeni (la un restaurant obisnuit, nu lux. Asta e in jur de 10-30 euro). Sunt cateva mancaruri care sunt mai ieftine (undeva pana in 10 euro).
Mai ieftin este la "izakaya" (un gen de restaruant bar), acolo poti manca mancare traditionala care nu este chiar asa de scumpa (depinde de ce comanzi, eu cheltuiesc acolo maxim 20 euro pe cina si manac/beau destul de bine).

Daca mergi iti recomand sa incerci sushi in special la restaurantele de familie care sunt mai ieftine, in jur de 150 yeni (2-3 euro cam asa) pentru 2 bucati.
Un alt lucru care ti-l recomand este "takoyaki" (6 bucati undeva la 600 de yeni/7-8 euro).

Daca vrei mai multe informatii despre locurile pe care le poti vizita sau cam orice despre Japonia atunci scrie-mi un mesaj si vorbim.

| explică (pentru Hikarie):

Iti multumesc pentru raspuns si daca nu te superi, as vrea o planificare de vacanta, adica in ziua 1 unde sa ma duc, ce sa vizitez, ce ar trebui sa cumpar dinainte(am inteles ca e un JR PASS dar nu sunt prea sigura ca stiu ce e) si alte informatii utile. iti dau si mail-ul meu antoniamadalina@yahoo.com MULTUMESC ANTICIPAT

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Hikarie):

Aaaa, si daca poti sa imi spui un restaurant bun japonez in Bucuresti cu preturi bune, ca sa incerc mancarea inainte(stiu ca nu se compara cu ce e in japonia dar vreau sa incerc) + daca nu te superi ce orase sunt un "must visit" daca pot sa spun asa + de unde pot cumpara suveniruri, le gasesc la tot pasul sau trebuie sa le caut muult si bine? multumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: