| BlueStar12 a întrebat:

Cati bani sa schimb daca ma duc in Bulgaria 2 zile? Plec Vineri dimineata si ma intorc Duminica si merg la Nisipurile de Aur. Hotelul e all inclusive deci nu imi trebuie multi doar cat sa am de ceva suvenir si sa imi iau ceva de pe plaja dar si astea sunt optionale. Cica putem schimba bani la hotel dar am auzit ca e mai scump acolo deci as vrea sa schimb inainte sa plec.

Răspuns Câştigător
| kiri11 a răspuns:

Daca vrei iesiri, cluburi si alte belele ai nevoie de 500-600 ron. Daca nu cu siguranta ai nevoie de 100 leva pentru orice eventualitate.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

100 de leva înseamnă cam 245 de lei. Dar nu cred să cheltui atât, mai ales că ai mesele și gustările și băutura asigurate. Aș îndrăzni să afirm că ar fi suficient și 50 de leva.
Leva poți cumpăra cam la orice bancă de la noi, dacă faci comandă cu o zi-două înainte, să-i pregătească. Dacă mergi acolo cu €uro, cursul la bancă e de cca 1, 95 leva la un €uroi, iar la recepția hotelului cam 1, 8 leva. Nu recomand casele de schimb, unele au reclamă înșelătoare și te fraieresc pe față, iar cum alfabetul lor e diferit și limba n-o pricepi... mai bine la bancă! În Nisipuri e o bancă Raifeisen la parterul complexului de pe faleză, cum mergi spre restaurantul corabie.

| dani1947 a răspuns:

Eu am fost in franta la hotel all inclusive 5 zile si am cheltui 500 euro
deci in jur de 200 euro, dar parca in Bulgaria e leva deci schimbi vreo 8-9 mill