|

Ce acte am nevoie sa pot aduce pe cineva din Siria in Romania?

Adica, eu am un prieten in Arabia Saudita (mai exact Siria) ce fel de acte are nevoie prietenul meu pentru a veni in Romania?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Repet : Cu ce acte pot veni din Arabia Saudita (Siria) in Romania?

Va rog ajtati-ma! Va multumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Deci dupa tine Siria e un fel de judet al Arabiei Saudite? pentru ca te inseli, sunt 2 tari diferite, si intimplarea face ca in Siria e un razboi civil singeros si e foarte probabil ca prietenul tau e un membru Al-Qaida care vrea sa vina cu vesta plina de exploziv.
ca sa-ti raspund insa la intrebare, daca tu esti nascuta in 1997 asa cum sugereaza numele tau de utilizator tu nu poti aduce pe nimeni de niciunde, trebuie sa fii majora ca sa incerci macar sa faci rost de vize pentru teroristii arabi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru thealchemist):

Prietenul meu nu este din siria, ci din arabia saudita, nu eu vreau sa il aduc in Romania ci mama mea, eu doar pun intrebarea aici ca sa stie ea ce are de facut, va multumesc foarte frumos de raspuns, va multumesc si pentru ingrijorare, dar acest raspuns al d-voastra nu m-a ajutat cu nimic. deci repet inca 1 data >>> CE AM NEVOIE PENTRU A TRECE GRANITA DIN ARABIA SAUDITA IN ROMANIA? va multumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Fulgeanu_Madalina_1997):

Si ce legatura are Siria?
iar mama ta cred ca stie ce trebuie sa faca, si anume viza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Google Ministerul de Externe

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează