|

Ce credeti ca merita vizitat in Grecia si cum sunt locatiile? fundita!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Timp si bani, daca ai aceste doua le poti face pe toate in Grecia. Depinde de locatie unde mergi si ce ai in jurul tau de vizitat, desi cu un efort te poti deplasa si mai mult. Te sfatuiesc sa vizitezi si cele 2 statiuni montane, Edessa care are cu acelasi nume o frumoasa cascada, Florina si in acelasi teritoriu Nymfaio, dupa astea iti recomand Thessaloniki este un oras superb, Halkidiki bratul Kassandrei daca doresti relaxare si soare, pentru a intra iar in istorie indreapta-te catre Meteora, Atena, Sparta, Ioanina... oricum sunt n si n locuri de vizitat in Grecia.
Eu locuiesc in Grecia (o perioada lunga am stat in Thessaloniki, acum de putin timp sunt in Katerini oras) si usor usor le fac pe toate sa o pot vizita.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

1.Atena, 2. Muzeul National de Arheologie, 3.Corint, 4.Nafplion, 5. Micene si Epidaur, 6. Olympia, 7.Delphi, 8.Meteora, 9.Mormintele regale si Athos, 10. Thessaloniki sper ca te-am ajutat sunt locatii magnifice pa, pa si drum bun daca mergi in grecia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt o gramada de obiective turistice in Grecia. Daca ai timpul si banii necesari, eu iti recomand mica venetie, templul lui Poseidon din Sounion, statuia lui Zeus ( care este una dintre cele sapte minuni ale lumii antice ), teatrul lui Dionis, olympia antica ( locul unde se desfasurau jocurile olimpice in antichitae ), ruinele ce au mai ramans din templul lui Zeus, etc. Nu stiu ce sa spun, trebuie sa parcurgi drum bun intre aceste obiective dar merita!

Distractie placuta. :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai totul merita vizitatbatting eyelashes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Chiar ieri m-am intyors din grecia e suuuppperrb fara cuvinte am ramas merita vazut hotelurile foarte frumoase plaja curata si localitatile prind viata mai mult noapte, terase cu discoteca, spectacole si casele sunt super flori multe p[e marginea drumului si verdeata cat vezi cu ochii mai ales maslini mai in toate magazibine de mancare alimentare si de-astea o sa gasesti ulei de masline SAPUN de masline, si multe altele legate de masline mai ales magazine cu haine de blana miliarde de magazine! Suvenirurile sunt la tot pasul iti recomand Chalkidiki (Halkidiki) este o destinatie superba in care, poti sa treci pe langa muntele sfant (Athos) cu vaporul numai, pentru ca u esti fata! Preturile sunt acceptabile cam 25 euro pantofi de piele suveniruri (magnet de frigider sau placute, statui din marmura cu zei) pana la 17-18 euro. Drumul este de 11-13 ore depinde de unde stai in tara! Multe taverne la greci si fructe de mare! Foarteeeeeeeeee multi romani parca e Romania dar logic, sunt mai multi greci. pe drumul tau PRIN grecia o sa vezi cel putin 13 masini de Romania, deci prin toate astea se gasesti un cuvant... SUPERB!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează