| SingleForOne a întrebat:

Ce cunoașteți despre viața din Rusia?

Stiluri de viață, gândirea, cultura, politica, economia, educația, sistemul de medicină, munca, prețurile la magazine, apartamente, etc, și multe alte aspecte.

Vreau să știu mai multe, în special de la cineva care chiar s-a document, a trăit acolo (și unde), încă trăiește sau are rude/prieteni apropiați. Fără răspunsuri la mișto sau cu ură, vă rog.

4 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

Nepasarea din Romania e la mici pitici pe langa aia din Rusia
Putin e tarul Rusiei
oamenii considera normal ca politicienii sa fure
cea mai mare suprafata din lume dar cu aproape cel mai mic nr de cetateni per km2
etc.
m-as duce sa stau in Russia daca as avea foarte multi bani, pentru ca poti sa faci, ce vrei si sa ii cumperi pe toti sa isi tina ciocul mic

| Mopmop a răspuns:

Golan mic ce esti...tu te-ai indragostit de o rusoaica laughing) Altfel nu vad motiv pentru curiozitate ta. Lasand gluma la o parte ai putea incepe o cercetare amanuntita pe net. Gen site-uri dedicate Rusiei. Pt inceput cele in limba engleza. In paralel intra pe FB unde vezi grupuri gen rusi in Londra. Si ca ultima idee fa o calatorie in Rusia dar alege zona dupa o documentare riguroasa. Cel mai bine cunosti un om la el acasa!

| SingleForOne explică (pentru Mopmop):

Aș vrea să-mi construiesc o altă părere față de cea care este promovată mai peste tot... adică, comuniști, "putinisti", bețivi, fumători, nebuni, etc. Nu pot adăuga tot felul de detalii în întrebare, pentru că n-ar avea sens. Deci, consider prima parte a răspunsului tău ca fiind neobrăzat, cât despre restul răspunsului, este nefolositor. Asta puteam să fac deja, dar eram curios dacă cineva de aici a avut experiența să viziteze acea țară, să locuiască pe termen lung, să muncească, să beneficieze de serviciile țării, etc, și să compare cu mediul nostru, vestic și cel nordic.

| Mopmop a răspuns (pentru SingleForOne):

Imi cer scuze pentru gluma nereusita! Sper sa ibtii toate informatiile dorite!