| eugenia_pop a întrebat:

Ce este mai ieftin, sa mergi la agentie sa iei un pachet sau sa iti cumperi singur biletul de avion si hotelul?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

In aceasta perioada sunt multe oferte promotionale la agentiile de turism. Mergi si intereseaza-te. E mai bine sa te informezi acolo. Dar te sfatuiesc sa intrebi la cat mai multe agentii, doar asa poti afla cum este mai avantajos.

8 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

de obicei la agentie iesi mai ieftin pentru ca mai au oferte atractive.acuma mai depinde ca poate gasesti u mai ieftim.

| MihaiA a răspuns:

Sa mergi la o agentie, deoarece acestea au pachete cu anumite companii aeriene si hoteliere, iar preturile lor sunt mai mici. Acum depinde si de agentie, nu pot sa te sfatuiesc in privinta asta.

| clau44 a răspuns:

Mai avantajos este să mergi pe cont propriu, nu uita că agenţiile pun mai mare preţul decât cel real, ca să aibă şi ei un profit cât mai bun, şi dacă apelezi la agenţie fii foarte atentă, că sunt puţine agenţii care plătesc taxa de aeroport, şi aşa că s-ar putea să mai scoţi din buzunar încă cel putin 90 Euro, care se poate schimba în funcţie de aeroport!

| iunie2001 a răspuns:

normal daca te chinui putin si cauti gasesti mai ieftin, e normal daca apelezi la o agenite sa platesti pentru serviciile oferite. In schimb organizat ai ocazia sa cunosti oameni noi, preturile sunt negociate la pachet de grup - acum depinde ce vrei si cat de descurcareata esti. Succes

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mergi la agentie! De fapt incearca la mai multe, pentru a compara tarifele. De obicei la agentie sunt mai ieftine decat daca iti achizitionezi singura de pe internet o cazare. De ce? Pt ca agentiile au sisteme de rezervari la care tu nu ai acces, iar hotelierii acorda reduceri firmeleor, implicit agentiilor de turism. La bilete de avion toate taxele sunt incluse cand ti se spune tariful intr-o agentie! Nu au cum sa spuna fara taxe. Spor la cautat!

| vlad_ruta a răspuns:

Sa iti iei singur. Daca mergi in agentie nu o sa iti dea zboruri low-cost si daca alegi una din agentiile care spun ca vand si astfel de bilete o sa te trezesti cu niste comisioane foarte mari. Mai bine alege-ti singur compania aeriana si hotelul.

| Paula_topolovan a răspuns:

Mergi la agentie si ia-ti bilet. Este mult mai putina bataie de cap decat daca ti-ai organiza singur calatoria doar daca e putin mai scump.

| mioara_codulescu a răspuns:

Depinde de ce iti doresti, unele destinatii nu au decat zboruri charter din Romania si atunci va trebui sa apelezi la agentii de turism. Multe dintre oferte sunt chiar mai ieftine decat daca ai merge de unul singur.