| SingleForOne a întrebat:

Ce este special în România, în marile orașe din țara noastră?

Am avut o discuție cu partenerul de viață (din altă țară) despre locul unde vom locui toată viață. Eu am propus tot felul de țări care prosperă și va fi viață bună din orice sau majoritatea aspectelor, cum ar fi S.U.A., Canada, țările vestice europene (U.K., Franța, Elveția, Germania, etc), și țările nordice.

Dar ea nu, este convinsă că este atrasă de România și vrea să-și facă o viață aici, pentru că eu sunt de aici, avem multe locuri minunate pentru turism, istoria noastră este interesantă, și alte motive. În fine, orașele de top la noi sunt Iași, Brașov, Cluj-Napoca, București, Timișoara, Sibiu, etc.

Răspuns Câştigător
| imfaithful a răspuns:

Singurele orase speciale din tara asta sunt cele care au cei mai multi studenti si cele care au obiective turistice. ATAT
Daca iti permiti sa pleci din tara, dar totodata vrei sa ramai in tara, cel mai bine pleci, muncesti si iti strangi tu bani destui, apoi vii inapoi in tara si iti deschizi o afacere, evident ca intr-un oras mare, precum Cluj, Timisoara, Bucuresti, Brasov, Iasi, Constanta șamd. Daca nu iti permiti, cel mai bine te stabilesti in orasele astea: Cluj, Timisoara sau Oradea. Sunt orasele aflate la cea mai apropiata distanta fata de Occident, de partea mai bogata a Europei.

6 răspunsuri:
| Vântulalb a răspuns:

Ce este special în România, în marile orașe din țara noastră?
Ne intrebi tu acum? Cati ani ai?
Stii ca multi straini se stabilesc la noi la tara sau in orase mici? Si nu sunt pensionari.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu zic sa o scoti la plimbare prin alte tari daca zice ca Ro e frumoasa. Mai ales daca esti nascut in Ro esti plictisit la maxim si nu ai nimic de vazut. Fa ce vrei tu nu ce vrea ea, e viata ta

| Anuket a răspuns:

Cluj/Timișoara cred eu că e de preferat in România. De Sibiu nu știu.
Am eu prieteni un cuplu, cică se mută în România, foarte frumos a venit de câteva ori aici, apoi invers, a plecat celălat. Nu s-a mai întors. În România nu făcea nimic, nu lucra, dar celălalt avea o carieră, nici nu mai am speranțe să se întoarcă. Foarte frumoasă România de vizitat.

| Anuket a răspuns (pentru Anuket):

Am scris în grabă și vreau să nu las loc de interpretări. Cea care era din România nu avea aici serviciu, partenerul avea acolo în țara lui.
S-au stabilit străini aici, dar mai mulți români au plecat.

| 19flo79 a răspuns:

Daca va place muntele atunci zona Brasovului, de ex
Daca vrei campie, Timisoara sau Craiova happy
La Dunare sau la mare?
Zona Bucovina este splendida
... si cate si mai cate...

Răspuns utilizator avertizat