Întrebare recomandată |

Ce hoteluri din litoralul bulgaresc imi puteti recomanda? As vrea sa merg acolo, dar nu am mai fost niciodata...si nu as vrea sa iau vreo teapa(ca am auzit ca se mai intampla si chestii din astea)

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde de cati bani dispui! Eu am fost si la 4 stele, dar am renuntat, deoarece si cele de 3 stele, sunt foarte bune si convenabile.Toate cu all inclusiv:cazare, mancare 5 mese, 3 principale, 2 intre mese,bauturi alcolice(vin,tarii), sucuri, ceai, cafea, sezlonguri si umbrela atat la piscina cat si la plaja.Totul in jur de 400 euro, doua persoane, 9 nopti(10 zile), transport personal, bilet luat din februarie cu EB de 20-25%,plecari din 10-12 iunie, si 15-17septembrie.Albena este frumoasa ca are parcuri cu flori frumoase, plaja curata(dar si in Nisipuri, Sunny Beach(asta este pentru tineret, cu galagie multa), Sveti Vlas.Anul asta merg an Albena la hotel COM.Vezi la agentiile de turism de pe net,preturile orientativ, impresiile celor care au fost la un hotel anume, apoi mergi la o agentie din orasul in care stai, una mai veche, ca sa nu iei plasa.Totul depinde de ce vrei, daca sunteti mai "mofturosi"sau vreti sa va simtiti bine si sa va relaxati.H Azalia si H Madara sunt cam scumpe.Eu am fost la Sol Luna Bay,Excelsior, Rubin, Dobrotitsa, Bellevue, Viva.Mai vrei lamuriri?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Hotel Bonita, 3 stele, (Nisipurile de Aur) are 15 etaje, toate camerele cu vedere la mare, amplasat la 30 metri de plaja.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca faci rezervare printr-o agentie de turism nu ai cum sa iei teapa. Iti dau un link cu mai multe oferte si tu poti sa alegi care vrei si sa contactezi agentia sa le spui. http://www.idealtour.ro/oferte/extern/bulgaria/oferte-litoral/11/112

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hotelul Azalia foarte bun iti zic eu ca am fos acolo. e langa capitala bulgariei unde poti pleca in excursii, iar plaja de acolo e foarte curata, mancarea e all inclusive(foarte buna) e hotel foarte bun cu 5 stele, camerele sunt cu vedere la mare...e ff bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Madara, Nisipurile de aur, all inclusive, mancare excelenta, servicii super!
http://www.ab-in-den-urlaub.de/......ytrips_ibe

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează