| Ateistu a întrebat:

Ce parere aveti despre Germania?
Ce parere aveti despre limba germana? este greu de invatat aceasta limba
Dau funda

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

E o țară ca oricare alta. Majoritatea oamenilor sunt mai educați și mai civilizați decât mulți dintre conaționalii noștri, dar au și ei destule „uscături". Atâta doar că acolo, nu prea merge să nu respecți regulile „a la longue" - la un moment dat vei fi pus la punct.
În ceea ce privește limba - cam da, e o limbă oarecum dificilă, în special din cauza topicii cu totul neobișnuite. Vocabularul nu e prea greu de învățat, mai ales dacă știi ceva engleză (eventual și franceză, dar mai puțin). Oricum, la învățarea unei limbi străine trebuie să ai ceva „talent" - unora le e foarte ușor, alții se chinuie ani de zile și abia rețin partea de bază, care îi ajută doar să nu moară de foame, cum se zice. Așa că nu am de unde să știu cum va fi pentru tine.

| Andreutza098 a răspuns:

E o țară curată, cu oameni reci. Limba îmi place foarte mult, de asemenea și cîntecle în germană, ceva gen Rammstein. Limba se aseamănă cu franceza.
O seară plăcută!

| michaelaz a răspuns:

Daca vrei sa inveti germana gasesti o gramada de documente / sites p[e net pentru asta:

http://www.azreferate.com/liste-referate/kultur/index1.php
http://www.azreferate.com/liste-referate/literatur/index3.php

sau
http://www.schreiben10.com/
etc

| isipisi16 a răspuns:

Mie imi place in Germania, peste tot este curatenie, si totul e perfect aici te ajuta cu problemele financiare si cu totul...inafara de faptul ca aici copii nu prea au ce face pana la 18 ani, ii plictiseala... eu stau in Germania de 3 ani.
Limba este putin complicata de invat dar daca daca esti un copil si te duci la scoala inveti repede si daca esti un adult te poti duce la cursuri de limba de 6 luni, daca stii mai multe limbi o sa iti fie mai usor sa inveti limba happy

Întrebări similare