| Losnams a întrebat:

Ce parere aveti despre litoralul bulgaresc? Merita sa iti petreci un sejur de 7-8 zile acolo?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ceva mai ordonat si mai organizat decat in Romania. Eu ma plictisesc 8 zile la mare... mai ales ca in Bulgaria nu e chiar ca in Grecia unde poti merge zilnic la alta plaja care arata altfel.

| sierra1 a răspuns:

Da, merită, votez cu două mâini. Probabil după ce te întorci nu mai pui piciorul pe litoralul nostru

| mihai69 a răspuns:

Desigur. Am fost de multe ori, în mai multe stațiuni și peste tot am fost foarte mulțumit (nu doar la all inclusive - am avut cazări și cu self catering). Dar eu am un avantaj: mă decurc binișor cu limba lor - înțeleg perfect și vorbesc destul debine ca să ne înțelegem și la cazare, și la plajă, și la magazine sau restaurante.
Asta contează enorm, îi vezi cum se deschid la față când le vorbești pe limba lor, chiar dacă ești străin.
Bine, acum și dintre cei implicați acolo în servicii turistice unii deja știu câteva chestii pe românește, ceva mai mulți și engleză, dar nu te baza că vei reuși peste tot să te faci înțeles... chiar dacă tu știi engleză.
@Bratu_Andrew_2000: Au și ei hoteluri cu AI, au și cu tobogane, și pe marginea mării, și de 5 stele - nu trebuie să plătești avioane până în Turcia.
Lasă, că au fost ei destule sute de ani în „vilegiatură" pe plaiurile noastre și le-au jefuit în voie, lăsând doar obiceiuri proaste în urmă (de unde o fi provenit ciubuc, peșcheș etc?!?)... nu mersi!

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Mao bine te duci la Turci. Cauta pe net Efatlia Hotel. Este all inclusive (mananci, bei pana nu mai poti), ai topogane din alea cu apa, ai piscina, marea e chiar langa tine, e chiar misto. Camere foarte comode si de lux, toate astea la vreo 1800 de euro vreo 10 zile pentru 4 persoane. Intra pe site sa vezi. Daca te hotarasti sa te duci, spune-mi, sa te mai invat cateba chestii. happy