|

Ce parere aveti despre litoralul romanesc si despre cel bulgaresc? Unde e mai bine? Unde e mai rau?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Ti l'as recomanda pe cel romanesc. In Bulgaria ai conditii mult mai bune de cazare dact la noi, preturile sunt mai mici dar oameni de acolo se comporta cu tine mizerabil, pentru ca esti roman si asta este cel mai urat lucru sa te simti prost pe bani tai. Cel putin la noi e distractie si oameni sunt destul de ok.Totusi incearca sa gasesti ceva oferte pentru mare in alte tari precum : Grecia, Muntenegru, Italia,...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In bulgaria cred si eu ca e mai bine, n-am fost, dar asa stiu din cate am auzit la totiwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am fost si pe litoralul romanesc si pe cel bulgaresc si pot spune ca in mod clar cel bulgaresc este mai bun, mai curat, nisipul e mai fin etc. De asemenea, si serviciile sunt mult superioare celor romanesti. Eu as alege fara sa ezit litoralul bulgaresc. Sper ca ti-am fost de ajutor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai bun e cel bulgaresc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu siguranta cel din Bulgaria

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tinand cont de oamenii din aceasta tara care se duc pe litoral numai pentru a face dazastru, evident ca litoralul bulgaresc este cel mai bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am fost şi eu la mare la bulgari de 1 MAI..Am stat doar două nopţi.
singurii turişti străini pe care i-am întâlnit acolo erau, în mod surprinzător, români..am văzut doar câteva mașini de RUSIA, UCRAINA, GERMANIA sau FRANȚA.
Parcă eram în România..pe străzi,dar și prin parcările hotelurilor și nu numai,erau doar mașini românești.în supermarketuri, în benzinării, printre blocuri, peste tot erau mașini înmatriculate în ROMÂNIA..Ca și cum toți românii s-au mutat în Bulgaria.
Și se mai zice că românii n-au bani.
Și culmea,în NESEBAR,de exemplu, erau sute de hoteluri.și nu prea am văzut nicio mașină de România.dar, în timp ce mergeam prin această stațiune, m-am dus să văd și eu VICTORIA PALACE.Jur că în parcarea acestui hotel de5 stele erau numai mașini cu numere de România.
Ceea ce dovedește încă o dată că românii sunt cei mai snobi și mai țărani oameni din univers.
Oricum,majoritatea românilor pe care i-am văzut în Bulgaria aveau mutre de porci,comuniști,securiști sau țărani,care au devalizat țara,au jefuit-o.și au bani nemunciți.
Iar în Veliko Târnovo,la fel,în centru,erau numai mașini de RO(în special București,Dâmbovița,Constanța,TULCEA,Argeș,Teleorman,Giurgiu, Călărași), deci sudiști.
Iar bulgarii sunt foarte nesimțiți. drumul de la Varna la Ruse prin Shumen e un dezastru, plin de gropi...am fost cu o mașină joasă,am mers destul de rapid,pe drumurile alea am făcut praf amortizoarele,era drumul atât de prost încât dacă nu eram atent,sigur aș fi derapat.
ideea e că am întâlnit multe echipaje de poliție la pândă,prin boscheți...dar de obicei,bulgarii făceau semne cu farul și am încetinit de fiecare dată.
prin majoritatea orașelor am văzut câini maidanezi, blocuri comuniste urâte, izolate haotic, balcoane închise aiurea.Ce să mai? România e mult mai dezvoltată decât Bulgaria.
Nu știu de ce toți au senzația că Bulgaria e cea mai tare țară din lume..cred...2009 - 2234 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează