|

Ce parere aveti despre Vama Veche? Am auzit ca toti drogatii se duc acolo? E adevarat?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Inainte Vama Veche era recunoscuta ca fiind o zona "virgina". Se duceau acolo doar studentii datorita costurilor reduse, pasionatii muzicii rock ce sunt recunoscuti pentru stilul lor rebel de viata si alti iubitori ai naturii.
In ultimul timp au inceput sa rasara zeci de constructii ce au atras dupa sine o multime de turisti care odata evitau zona pentru ca nu le ofereau conditiile dorite si astfel Vama Veche si-a mai pierdut din unicitatea sa. Partea cu drogatii este foarte adevarata si se datoreaza tineretului teribilist care considera ca daca trag tot felul de otravurii sunt cool si doar asa exista distractie. Inainte erau grupuri adunate in jurul focului, se canta, se consuma si alcool intr-adevar dar acum nimic nu mai are limita. Unii ii imbrancesc pe altii, unii le fura gratarul altor oameni, altii mai incolo isi impart pumni...vai de capul lor. Dintr-o palma pica toti. In fine, ideea e ca trebuie sa te gandesti ce anume cauti cand alegi Vama Veche.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am fost la Vama Veche si m-am simtit excelent deorece nu am bagat in seama alcoolisti sau drogatii si am fost cu prieteni adevarati.Este statiunea unde nu se doarme niciodata,concerte adevarate,baruri barulete, focuri de tabara, rasarit si apus de soare etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-te dar sa fiti gasca mare ca daca nu nu o sa fie ok sa-ti fai prieteni pe acolo cum a spus si rossi 46 era un loc unde era al studentilor era ieftin dar acum au invatat locul rockerii alcolistii si motociclistii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează