|

Ce pareri aveti despre litoralul turcesc? Ce imi puteti spune despre acesta?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cam naspa cu razboaiele acolo. Mergi in gibraltar o saptamana cum procedez eu trag 10h cu masina pana acolo stau 6 zile vizitez si gaura de sarpe apoi plec acasa fara bai

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti pot spun doar ca atunci cand am fost mi-a placut foarte mult.
Iti pot spune cateva statiuni turistice destul de frumoase.
Eu am vizitat aceste statiuni si sunt minunate, iar mancarea traditionala turceasca se aseamana cu a noastra.
Kusadasi
Kusadasi este probabil una dintre cele mai renumite statiuni din Turcia cu deschidere la Marea Egee si una extrem de apreciata de turistii romani. Acest lucru nici nu este de mirare, avand din vedere ca investitiile facute au pus accentul pe dezvoltarea turismului si crearea unui "paradis" pentru cei care aleg sa-si petreaca aici concediul.

In plus, zona statiunii Kusadasi ofera si o serie de obiective turistice, astfel incat vacanta la mare in Turcia sa fie una de neuitat. In interiorul statiunii se pot vizita zidurile vechi ale orasului, dar si Moscheea Kaleici Camii. In exterior sunt de asemenea cateva atractii, in apropiere, spre care turistii se pot indrepta, precum: Insula Porumbeilor si numeroasele aqua parca-uri care vor asigura si distractia din timpul sejurului.
Antalya
Antalya este o alta statiune renumita, de aceasta data cu deschidere la Marea Mediterana. In plus, este cea mai mare statiune maritima la nivel international, fapt ce ia creat o anumita reputatie in randul celor care se dau in vant dupa concedii la mare. Cu o intindere deosebit de larga, Antalya este genul de destinatie de vacanta din care nu lipseste nimic, fiind un loc perfect atat pentru cei care vor sa se relaxeze, cat si pentru cei care vor sa se distreze.

Pe tot parcursul anului, Antalya gazduieste o serie de evenimente, care atrag si mai multi turisti spre aceasta coasta a Turciei. In plus, numeroasele obiective turistice localizate aici ofera vizitatorilor posibilitatea de a afla mai multe despre cultura si despre istoria tarii. Cele mai importante atractii sunt: Kaleici, Poarta lui Hadrian, Moscheea Iskele, Muzeul Antalya, Muzeul Kaleici, Muzeul Jucariilor si Parcul Karaalioglu.

Bodrum
Bodrum este una dintre statiunile din Turcia...2008 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează